Відділ освіти, культури, молоді та спорту Полтавської РДА Полтавської області
Комунальна організація (установа, заклад) "Методичний сервісний центр з обслуговування 
закладів освіти, культури, молоді і спорту та позашкільної  освіти 
Полтавського району" Полтавської районної ради

  • Найактуальніша інформація для педагогів, учнів та батьків! Пропонуємо огляд найбільш значних подій, які відбуваються в освіті Полтавського району!
Головна » 2017 » Березень » 9 » Шевченківські дні
10:21
Шевченківські дні

В історії назавжди залишаються імена, які з гордістю вимовляє, пам'ятає і шанує людство. У перші березневі дні ми знову згадуємо великого сина нашого народу - Тараса Шевченка. 203 роки  минуло з дня народження поета, проте і нині живе під сонцем України Кобзареве слово, слово великої, непогасної любові до свого народу, своєї землі.

Він піднісся до вершин людського духу, до вершин вселюдської любові, бо був найбільшим патріотом України, заповідав нам любити свій народ, берегти свою культуру. Світ знає  Тараса Шевченка передусім як поета, але він ще прозаїк, драматург, художник, скульптор.

На уроці інформатики у Новоселівській ЗОШ І-ІІІ ступенів, учні 10 класу з Пентовою А.А. розробили буклети «Шевченко і Полтавщина», відео-презентації "Ми тебе не забули, Тарасе!"  та скрайб-презентації «Наш пророк»  для вшанування пам’яті національного генія, народного поета України Т.Г.Шевченка.

Бібліотекар закладу Ричко Н.І. разом з педагогом організатором  Богомаз Ю.І. організували книжковий вернісаж  «Шевченко не поет, а голос душі українського народу» та інформаційну лінійку, присвячену відкриттю "Шевченківських днів".

 

 

Методист РМК Пентова А.А.

Переглядів: 522 | Додав: pentova | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar