Відділ освіти, культури, молоді та спорту Полтавської РДА Полтавської області
Комунальна організація (установа, заклад) "Методичний сервісний центр з обслуговування 
закладів освіти, культури, молоді і спорту та позашкільної  освіти 
Полтавського району" Полтавської районної ради

  • Найактуальніша інформація для педагогів, учнів та батьків! Пропонуємо огляд найбільш значних подій, які відбуваються в освіті Полтавського району!
Головна » 2017 » Травень » 4 » Семінар-тренінг «Поширення освітніх матеріалів з протидії антисемітизму та ромофобії»
18:50
Семінар-тренінг «Поширення освітніх матеріалів з протидії антисемітизму та ромофобії»

26-27 квітня вчителі  історії спільно з методистом  Осадчою Л.М.  взяли участьу семінарі-тренінгу «Поширення освітніх матеріалів з протидії антисемітизму та ромофобії», що проходив на базі Комунального закладу «Полтавська гімназія  №32 Полтавської міської ради Полтавської області», відповіднодо плану роботи Полтавського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти ім. М. В. Остроградського.

Захід проводився Українським центром вивчення історії Голокосту в рамках проекту в сфері протидії антисемітизму, ромофобії, упередженням та ворожнечі за підтримки Міністерства освіти і науки України. Втілення проекту та семінарів стало можливим завдяки підтримці німецької Фундації «Пам'ять, Відповідальність, Майбутнє» (Stiftung„Erinnerung, Verantwortung, Zukunkft“ - http://www.stiftung-evz.de).

Усі учасники отримали сертифікати, навчально-методичну літературу з теми семінару. Отриманий практичний  досвід  та  навчально-методична  література будуть  використані під час  викладання відповідних тем з  історії  України та Всесвітньої історії, а також при проведенні виховних заходів.

Методист РМК Осадча Л.М.

Переглядів: 422 | Додав: pentova | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar