Відділ освіти, культури, молоді та спорту Полтавської РДА Полтавської області
Комунальна організація (установа, заклад) "Методичний сервісний центр з обслуговування 
закладів освіти, культури, молоді і спорту та позашкільної  освіти 
Полтавського району" Полтавської районної ради

  • Найактуальніша інформація для педагогів, учнів та батьків! Пропонуємо огляд найбільш значних подій, які відбуваються в освіті Полтавського району!
Головна » 2017 » Травень » 17 » РМО завідуючих дошкільних навчальних закладів району
09:57
РМО завідуючих дошкільних навчальних закладів району

12 травня на базі дошкільного підрозділу «Дельфін» Пальчиківського НВК відбулось заключне у поточному навчальному році засідання РМО завідуючих дошкільних навчальних закладів району.

«Педагогіка розуміння як інструмент особистісного зростання» - над такою темою працювали керівники дошкільних закладів. Перед учасниками зібрання з невеликою музичною композицією «Ми – діти України» виступили старші вихованці «Дельфіну» Цікаво, що разом з дітьми у музичній презентації прийняла участь голова батьківського комітету Марія Швед.

Учасників зібрання привітала начальник відділу освіти Наталія Веретільник, побажавши керівникам-дошкільникам вдалого проведення підсумкових занять перед випуском дітей до школи та змістовного оздоровчого періоду у ДНЗ району.

З вітальним словом до присутніх звернувся директор Пальчиківського НВК Віталій Єрьомін та побажав успішного завершення навчального року.

Змістовну презентацію з зазначеної теми підготувала на захід керівник дошкільного підрозділу Людмила Гречка за матеріалами науковців Миколаївського ОІППО.

Методистом РМК Мариною Павленко проведено ділову гру, яка спонукала всіх присутніх до жвавого обговорення та розгляду проблеми педагогічного спілкування за наступними позиціями: педагогічне спілкування як взаємодія; стилі педагогічного спілкування; правила педагогічного спілкування.

Керівник методоб’єднання завідувачів ДНЗ району Тетяна Падалка прозвітувалась про роботу РМО за 2016-2017н.рік та передала повноваження знову обраному керівнику РМО завідувачів ДНЗ Тетяні Скрипник.

Переглядів: 557 | Додав: pentova | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar