Відділ освіти, культури, молоді та спорту Полтавської РДА Полтавської області
Комунальна організація (установа, заклад) "Методичний сервісний центр з обслуговування 
закладів освіти, культури, молоді і спорту та позашкільної  освіти 
Полтавського району" Полтавської районної ради

  • Найактуальніша інформація для педагогів, учнів та батьків! Пропонуємо огляд найбільш значних подій, які відбуваються в освіті Полтавського району!
Головна » 2017 » Березень » 3 » РМО вчителів фізики
00:29
РМО вчителів фізики

На базі Мачухівського НВК 28 лютого відбулося засідання районного методичного об’єднання вчителів фізики. Значна увага була приділена обговоренню навчальних програм базової школи (5-9 класів) з фізики та Проекту типового навчального плану для учнів 10-11 класів на платформі EdEra.

Учителі також розглянули важливі питання викладання фізики в умовах сьогодення, роль фізичного експерименту та проблеми з матеріальним забезпеченням кабінетів фізики.

 Вчитель фізики Мачухівського НВК  Яровий Володимир Іванович  поділився досвідом роботи з теми  «Проблемне навчання  як ефективний засіб формування дослідницької компетентності учнів при вивченні фізики» та продемонстрував фрагмент уроку у 7 класі.

З методикою використання методу проектів під час викладання курсу фізики та астрономії ознайомив  Юрій Анатолійович Заєць, учитель Степненського НВК.

 Бовсуновська Вікторія Іванівна розповіла про  організацію проведення Всеукраїнського фізичного конкурсу «Левеня 2017». До участі у конкурсі було залучено 290 учнів 7-11 класів.

 

Методист РМК Пентова А.А.

Переглядів: 457 | Додав: pentova | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar