Відділ освіти, культури, молоді та спорту Полтавської РДА Полтавської області
Комунальна організація (установа, заклад) "Методичний сервісний центр з обслуговування 
закладів освіти, культури, молоді і спорту та позашкільної  освіти 
Полтавського району" Полтавської районної ради

  • Найактуальніша інформація для педагогів, учнів та батьків! Пропонуємо огляд найбільш значних подій, які відбуваються в освіті Полтавського району!
Головна » 2018 » Березень » 4 » РМО музичних керівників закладів дошкільної освіти
19:24
РМО музичних керівників закладів дошкільної освіти

16 лютого 2018 року відбулось планове засідання РМО музичних керівників закладів дошкільної освіти на базі Розсошенського ДНЗ «Зірочка». Розглянуто і опрацьовано тему «Фаховий підхід до поєднання різних видів музичної діяльності на святкових ранках та розвагах у закладі дошкільної освіти».

         У фрагменті роботи з дітьми Лесею Дехтеленко, музичним керівником Розсошенського  ДНЗ «Зірочка»,   продемонстровано вдале поєднання різних видів музичної діяльності шляхом покладення музичного матеріалу на сюжет. Такий підхід до використання літературних сюжетів рекомендовано більшістю метрів дошкільної педагогіки та музичного виховання  А.Гогоберідзе, Н.Вєтлугіною, М.Єфіменко.

         Обговорюючи прийоми роботи, запропоновані для перегляду, учасники зібрання обмінювалися власним досвідом, пропонували різноманітні методи проведення домінантних занять, розваг та фронтальних тематичних ранків.

         Ніна Кравченко, музичний керівник Копилівського ДНЗ «Ялинка», ознайомила присутніх з новинками фахової літератури.

         Шановні дорослі! Зацікавлюймо вихованців різними видами музичної діяльності, адже наше відповідальне ставлення до музичного виховання з дошкільного дитинства є запорукою зростання естетично вихованих дітей, емоційно чутливих, зі сформрованими смаками та емоційною сферою, чуйними до краси в мистецтві та житті.

 

 

 

Методист РМК                                                                                      М.О.Павленко

Переглядів: 366 | Додав: pentovaprmk | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar