Відділ освіти, культури, молоді та спорту Полтавської РДА Полтавської області
Комунальна організація (установа, заклад) "Методичний сервісний центр з обслуговування 
закладів освіти, культури, молоді і спорту та позашкільної  освіти 
Полтавського району" Полтавської районної ради

  • Найактуальніша інформація для педагогів, учнів та батьків! Пропонуємо огляд найбільш значних подій, які відбуваються в освіті Полтавського району!
Головна » 2017 » Листопад » 2 » РМО музичних керівників ДНЗ
18:01
РМО музичних керівників ДНЗ

У відповідності до плану роботи РМК 25 жовтня 2017 року відбулось засідання РМО музичних керівників ДНЗ з теми «Вплив музичних міні-казок на естетичний смак дитини-дошкільника та їх використання на святкових ранках» на базі дошкільного підрозділу «Суничка» Гожулівського НВК.

         Учасників засідання ознайомлено з планом роботи районного методоб'єднання на 2017/2018 навчальний рік.

         Показу фрагменту роботи з дітьми з даної теми передував виступ методиста РМК Марини Павленко та заступника директора з НВР (керівника дошкільного підрозділу «Суничка») Людмили Федосюк. Доповідачі підкреслили, що фундатором міні-казки є метр вітчизняної педагогіки В.Сухомлинський, а шедеври музичної казки-мініатюри належать М.Лисенку.

        Музичний керівник  Гожулівської «Сунички» Марина Шамраєнко  прокоментувала присутнім підбірку сучасних міні-казок, скориставшись Інтернет-ресурсом.

        Втім, всі присутні зрозуміли, що продемонстрована на заході дітьми музична  мініатюра надихнула їх на добрі вчинки, виконання дій під музичний супровід та до аналізу сюжету маленького, але такого змістовного твору. Дорослі також надихнулися ідеєю використання таких невеликих казкових музичних замальовок у повсякденній роботі та на святкових заходах. Тож, творчих успіхів Вам, колеги!

Переглядів: 467 | Додав: pentovaprmk | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar