Відділ освіти, культури, молоді та спорту Полтавської РДА Полтавської області
Комунальна організація (установа, заклад) "Методичний сервісний центр з обслуговування 
закладів освіти, культури, молоді і спорту та позашкільної  освіти 
Полтавського району" Полтавської районної ради

  • Найактуальніша інформація для педагогів, учнів та батьків! Пропонуємо огляд найбільш значних подій, які відбуваються в освіті Полтавського району!
Головна » 2018 » Січень » 9 » РМО
23:36
РМО

Роль класного керівника в умовах  інклюзивного навчання дітей з особливими освітніми потребами

04 січня  2018 року на базі Новоселівської ЗОШ І-ІІІ ступенів  відбулося районне методичне об’єднання заступників директорів з виховної роботи, педагогів-організаторів, класних керівників з теми «Роль класного керівника в умовах  інклюзивного навчання дітей з особливими освітніми потребами».

В основу інклюзивної освіти покладена ідеологія, яка виключає будь-яку дискримінацію учнів, але в той же час створює відповідні умови для отримання якісної освіти для таких дітей. Інклюзивна освіта визнає, що всі діти можуть повноцінно навчатися, а їх відмінні особливості гідні поваги та є джерелом навчального досвіду для усіх учасників навчально-виховного процесу.

Про особливості організації освітнього процесу у загальноосвітніх навчальних  закладах для дітей з особливими освітніми потребами та їх соціально-педагогічний супровід у ЗНЗ району і стало головною темою районного методичного об’єднання  заступників директорів з виховної роботи, педагогів-організаторів, класних керівників.

Методистами  РМК Пентовою А.А та Кішінець О.А в рамках РМО проведено практичне заняття «Застосування хмарних сервісів у роботі заступників директорів з виховної роботи, педагогів – організаторів, класних керівників».

        

Кішінець О.А, методист МСЦОЗО

Переглядів: 466 | Додав: pentovaprmk | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar