Відділ освіти, культури, молоді та спорту Полтавської РДА Полтавської області
Комунальна організація (установа, заклад) "Методичний сервісний центр з обслуговування 
закладів освіти, культури, молоді і спорту та позашкільної  освіти 
Полтавського району" Полтавської районної ради

  • Найактуальніша інформація для педагогів, учнів та батьків! Пропонуємо огляд найбільш значних подій, які відбуваються в освіті Полтавського району!
Головна » 2018 » Січень » 3 » РМО
15:31
РМО

20 грудня 2017 року відбулось планове засідання районного методичного об'єднання завідуючих ЗДО (закладів дошкільної освіти) на базі дошкільного підрозділу «Казка» Мачухівського НВК (с.Судіївка), на якому опрацьовано тему «Співпраця дошкільного закладу і родини: шляхи вирішення конфліктів, шляхи їх попередження».

 

Захід традиційно розпочався яскравою візитівкою   вихованців дошкільного підрозділу, у виконанні яких було представлено запальний український таночок, пісню-танок «Курчатка» та вправи на степ-платформах.

 

 

        

З піднесеним настроєм учасники зібрання приступили до обговорення педагогічної проблеми, яка запропонована для опрацювання не випадково. Поглиблений аналіз проблемних питань у розрізі дошкілля району представлено методистом РМК Мариною Павленко. Також доповідь із даної теми запропонувала присутнім керівник дошкільного підрозділу Лідія Дорошенко.

 

 

Для у часті у роботі зібрання було запрошено членів батьківського комітету «Казки» Тараса Мельника та Катерину Личко. Представники батьківської громадськості, пані Катерина і пан Тарас, розповідали присутнім про методи і прийоми роботи педагогічного коллективу даного закладу з батьками, відповідали на запитання присутніх, цікавилися роботою інших закладів дошкільної освіти.

         У відповідності до плану роботи РМО представлено презентацію про роботу з батьками у дошкільному підрозділі «Волошка» Головачанського НВК (М.Павленко, О.Шляхова), яка є приорітетною лінією у роботі саме зазначеного дошкільного підрозділу і заслуговує на увагу.

         Заключним етапом роботи стала практична пед-хвилинка, яка надала можливість кожному керівнику-дошкільнику зорієнтуватися у запропонованій конфліктній ситуації та вирішити її самостійно з позитивними обохсторонніми наслідками.

         Хочеться побажати кожному педагогу-дошкільнику такої натхненної і плідної роботи з вихованцями, з їхніми  батьками та з керівництвом, при якій конфліктні ситуації просто не виникають!

 

 Методист РМК                                                                                 М.О.Павленко          

Переглядів: 364 | Додав: pentovaprmk | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar