Відділ освіти, культури, молоді та спорту Полтавської РДА Полтавської області
Комунальна організація (установа, заклад) "Методичний сервісний центр з обслуговування 
закладів освіти, культури, молоді і спорту та позашкільної  освіти 
Полтавського району" Полтавської районної ради

  • Найактуальніша інформація для педагогів, учнів та батьків! Пропонуємо огляд найбільш значних подій, які відбуваються в освіті Полтавського району!
Головна » 2017 » Березень » 22 » РМО
16:01
РМО

На базі Абазівського дошкільного навчального закладу «Світанок» відбулось планове засідання районного методичного об’єднання музичних керівників дошкільних навчальних закладів з теми «Інтерактивні музичні ігри – універсальний метод навчання у дошкільному навчальному закладі.

  Присутні мали можливість прийняти активну участь у практичній роботі з вихованцями закладу, які завзято грали в ігри, запропоновані керівником музичним Шамраєнко Мариною. Після такого активного початку роботи учасники зібрання обмінялися думками щодо доцільності впровадження інтерактивних ігор у традиційне музичне заняття та у вільний час.

Доповіді з даної теми методиста РМК Марини Павленко та керівника РМО Ніни Кравченко спонукали членів РМО до запитань. Тож, захід поступово перетворився на експериментальний майданчик, на якому дорослі не тільки обговорювали окремі проблемні моменти, а практично випробували найнеочікуваніші фрагменти інтерактивної ігрової діяльності дошкільників.

Кожен з присутніх мав можливість презентувати заздалегідь приготовлений ігровий матеріал та залучити до того чи іншого дійства своїх колег.

За допомогою ІКТ педагоги змогли ознайомитись з інтерактивними іграми, запропонованими співачкою Росавою, метром ігромайстерності Миколою Шутем та Анастасією Комліковою.

Занурення у проблему та безпосередня участь кожного з членів зібрання надали можливості набути безцінний досвід, який показує, що впровадження інновацій – не данина модним течіям,а життєва необхідність. Тому потрібно й надалі збагачувати свій досвід, продовжувати знайомитися з напрацюваннями колег та впроваджувати передові педагогічні технології в навчально - виховний процес, розробляти власні шляхи та вдосконалювати співпрацю з дітьми та їх батьками.

 

Методист РМК Павленко М.О.

Переглядів: 473 | Додав: pentova | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar