Відділ освіти, культури, молоді та спорту Полтавської РДА Полтавської області
Комунальна організація (установа, заклад) "Методичний сервісний центр з обслуговування 
закладів освіти, культури, молоді і спорту та позашкільної  освіти 
Полтавського району" Полтавської районної ради

  • Найактуальніша інформація для педагогів, учнів та батьків! Пропонуємо огляд найбільш значних подій, які відбуваються в освіті Полтавського району!
Головна » 2017 » Березень » 25 » Районне методичне об’єднання вчителів музичного мистецтва
10:27
Районне методичне об’єднання вчителів музичного мистецтва

23 березня 2017 року на базі Полтавського районного Будинку дитячої та юнацької творчості відбулося чергове засідання районного методичного об’єднання вчителів музичного мистецтва.

Питання, що обговорювали:

- інформаційна компетентність учителя як показник розвитку його педагогічної майстерності (Рощак Ю.В., методист РМК  МСЦОЗО);

- структура уроку музичного мистецтва (Москаленко Л.А., вчитель Супрунівського НВК);

- етапи слухання музики на уроках музичного мистецтва (Шамраєнко М.А., вчитель Гожулівського НВК);

- алгоритм розучування пісні з учнями на уроках музичного мистецтва (Богомаз Ю.І., вчитель Новоселівської ЗОШ І-ІІІ ст.).

Методист РМК  МСЦОЗО  Ю.В. Рощак  закликала освітян зареєструватися на соціальній платформі EdEra  (www.ed-era.com.) та долучитися до  участі в публічному обговоренні змісту і структури  навчальної програми  «Мистецтво. 5-9 класи», стати ініціаторами якісних змін.  Друга сесія онлайн обговорення триває з 22 березня по 2 квітня 2017 р.  На другому етапі проекту найцікавішим коментаторам буде надано можливість записати власні відеомайстеркласи з прикладами компетентнісного навчання.

З метою підвищення рівня  професійної майстерності вчителям музичного мистецтва запропоновано взяти участь у вебінарах весняної сесії в рамках онлайн-проекту видавництва «Ранок»  «Інтерактивна школа творчого вчителя».

Директор Полтавського районного Будинку дитячої та юнацької творчості Бурлакова І.О. зупинилася на питанні стану підготовки учасників до районного огляду-конкурсу художньої самодіяльності учнів загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів «Веселка».

Заключним етапом методичного об’єднання  стала практична частина: перегляд та обговорення  конкурсу літературно-музично-спортивних міні-композицій районного етапу Всеукраїнського фестивалю-конкурсу «Молодь обирає здоров’я».    

Методист РМК  МСЦОЗО Ю.В. Рощак                                                                             

 

 

 

Переглядів: 472 | Додав: pentova | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar