Відділ освіти, культури, молоді та спорту Полтавської РДА Полтавської області
Комунальна організація (установа, заклад) "Методичний сервісний центр з обслуговування 
закладів освіти, культури, молоді і спорту та позашкільної  освіти 
Полтавського району" Полтавської районної ради

  • Найактуальніша інформація для педагогів, учнів та батьків! Пропонуємо огляд найбільш значних подій, які відбуваються в освіті Полтавського району!
Головна » 2017 » Березень » 4 » Про результати участі у обласному етапі ХVІ Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості
07:29
Про результати участі у обласному етапі ХVІ Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості

«Вітчизна — це не хтось і десь, я — теж Вітчизна» - ці слова стали епіграфом до цьогорічного конкурсу учнівської творчості, який проходив у кількох номінаціях, серед них – номінація «Історія України і державотворення».У 2016-2017 н. р. конкурс присвячено 100- річчю утворення  Української Центральної Ради та проголошення  Української Народної Республіки. Районним методичним кабінетом було організовано проведення  районного етапу конкурсу, який стартував у навчальних закладах району  з  листопада місяця 2016 року. У січні 2017 року     було   підведено підсумки та  визначено дві кращі роботи  у номінації «Історія України і державотворення», які були  направлені для участі у  обласному  етапі конкурсу до  Полтавського інституту післядипломної педагогічної освіти  ім. М.В. Остроградського.  Автори  цих  дослідницьких робіт стали переможцями обласного етапу конкурсу.Зокрема диплом першого ступеню здобула Йосипенко  Дарія учениця 9 класу Бричківського  навчально-виховного комплексу, яка здійснювала дослідження під керівництвом учителя історії   Мельник  Марини Володимирівни з теми «Від книжки до гривні. Український стиль Георгія Нарбута». Диплом другого ступеню здобула  Нечитайло Валерія учениця 9 класу Розстошенської гімназії яка здійснювала дослідження під керівництвом учителя історії  Галь Світлани Олександрівни з теми «Волонтерство  як  основа побудови  та розвитку громадянського суспільства».

Вітаємо переможців  конкурсу та їхніх   керівників.Бажаємо натхнення, подальших творчих  успіхів та здобутків.

 

Методист РМК  Осадча Л.  М.

Переглядів: 463 | Додав: pentova | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar