Відділ освіти, культури, молоді та спорту Полтавської РДА Полтавської області
Комунальна організація (установа, заклад) "Методичний сервісний центр з обслуговування 
закладів освіти, культури, молоді і спорту та позашкільної  освіти 
Полтавського району" Полтавської районної ради

  • Найактуальніша інформація для педагогів, учнів та батьків! Пропонуємо огляд найбільш значних подій, які відбуваються в освіті Полтавського району!
Головна » 2017 » Травень » 31 » ПРЕС-РЕЛІЗ
15:51
ПРЕС-РЕЛІЗ

ПРЕС-РЕЛІЗ

Районне свято, присвячене Міжнародному дню захисту дітей.

Щороку на теренах нашої держави в перший день літа відзначається Міжнародний день захисту дітей-прекрасне свято радості, дитинства та одвічної надії.

День захисту дітей – це не тільки веселе свято для дітей та малечі, а й нагадування суспільству про необхідність захищати права дитини, щоб всі діти росли рівними, здоровими, щасливими, навчались, займалися улюбленою справою та в майбутньому стали добрими батьками та достойними громадянами своєї держави. Традиційно у Полтавському районі цей день будуть відзначати загальнорайонним святом з нагоди Дня захисту дітей.

Дата проведення – 1 червня 2017 р.

Місце проведеннярайонний Будинок дитячої та юнацької творчості, районной Будинок культури, вул. Центральна, 1, с. Щербані, Полтавський район.

Початок роботи «Містечка розваг» - о 9.00 год.

Початок урочистої частини – о 10.00 год.

Для участі в урочистих заходах запрошені: голова Полтавської районної державної адміністрації Карімов Ігор Рамазанович, голова Полтавської районної ради Кононенко Михайло Михайлович, депутат Полтавської обласної ради Степаненко Ірина Вікторівна, директор Департаменту освіти і науки Полтавської обласної державної адміністрації Харченко Олена Вікторівна, депутати Полтавської районної ради.

Програма свята передбачає:

  • роботу розважально-ігрових станцій;
  • організацію безкоштовного частування козацькою кашою та роботу буфету;
  • концертно-розважальну програму з врученням грамот, дипломів переможцям та учасникам обласних конкурсів, фестивалів, змагань, учнівських олімпіад та відзначення кращих працівників освітньої галузі.

Організатори свята: відділ освіти Полтавської районної державної адміністрації, КО (установа, заклад) «Методичний сервісний центр з обслуговування закладів освіти Полтавського району Полтавської районної ради», районний Будинок дитячої та юнацької творчості.

Меценати свята: депутати обласної та районної ради.

Запрошуємо представників ЗМІ та усіх бажаючих завітати на районне свято, присвячене Міжнародному дню захисту дітей.

Переглядів: 403 | Додав: pentovaprmk | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar