Відділ освіти, культури, молоді та спорту Полтавської РДА Полтавської області
Комунальна організація (установа, заклад) "Методичний сервісний центр з обслуговування 
закладів освіти, культури, молоді і спорту та позашкільної  освіти 
Полтавського району" Полтавської районної ради

  • Найактуальніша інформація для педагогів, учнів та батьків! Пропонуємо огляд найбільш значних подій, які відбуваються в освіті Полтавського району!
Головна » 2017 » Березень » 22 » Полтавський район навчався….
15:55
Полтавський район навчався….

 

21 березня 2017 року у Полтавській обласній державній адміністрації відбувся обласний семінар для представників структурних підрозділів органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування, керівників закладів освіти, культури, охорони здоров’я, представників громадських організацій людей з інвалідністю з теми « Актуальні питання державного управління і реалізації чинного законодавства України у сфері вимог «Конвенції ООН про права осіб з інвалідністю» - проблема безбар’єрності».

З вітальним словом до присутніх звернулися: Білокінь Микола Іванович, заступник голови,керівник апарату Полтавської обласної державної адміністрації, Панков Олександр Борисович, начальник Управління містобудування та архітектури Полтавської обласної державної адміністрації, Твердохліб Ірина Василівна, представник НАІП в Полтавській області, співголова фізкультурно-спортивного клубу інвалідів «Віра».

На семінарі були обговорені актуальні питання з проблем по забезпеченню прав і свобод громадян з інвалідністю, проблеми державної політики і положення Конвенції ООН про права осіб з інвалідністю у процесі створення сприятливих умов, архітектурної доступності для осіб з інвалідністю та маломобільних груп населення у Полтавській області, комфортність умов середовища для перебування у ньому осіб з порушенням функції зору та слуху.

У семінарі взяли участь представники Полтавської районної адміністрації, директори загальноосвітніх навчальних закладів району, сільські голови.

Кішінець О.А, методист МСЦОЗО

Переглядів: 412 | Додав: pentova | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar