Відділ освіти, культури, молоді та спорту Полтавської РДА Полтавської області
Комунальна організація (установа, заклад) "Методичний сервісний центр з обслуговування 
закладів освіти, культури, молоді і спорту та позашкільної  освіти 
Полтавського району" Полтавської районної ради

  • Найактуальніша інформація для педагогів, учнів та батьків! Пропонуємо огляд найбільш значних подій, які відбуваються в освіті Полтавського району!
Головна » 2017 » Грудень » 20 » ПІДСУМКИ І ЕТАПУ КОНКУРСУ МАН У 2017-18 Н.Р.
12:35
ПІДСУМКИ І ЕТАПУ КОНКУРСУ МАН У 2017-18 Н.Р.

Завершився І етап Всеукраїнського конкурсу-захисту учнівських науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України. Базовим закладом для проведення конкурсу було обрану Розсошенську гімназію.  Конкурс складався з трьох частин. Спершу юні науковці здали на перевірку свої науково-дослідницькі роботи. Потім відбулася перевірка предментних компетентностей з базових дисциплін. Завершальною частиною наукових змагань став захист дослідницьких робіт. Це було справжнє свято науки. Кожен конкурсант з гідністю представив на розгляд компетентного і толерантного журі свій науковий доробок. Для учасників відділення комп’ютерних наук – це власні розроблені програми; для юних істориків – наукові розвідки краєзнавчого спрямування; для юних філологів і мистецтвознавців – творчий доробок у формі величезних порівняльних таблиць чи власноруч виготовлених мистецьких творів.

Юні науковці проводили анкетування своїх ровесників і жителів населених пунктів Полтавщини, розробляли рекомендації для учнів, батьків і, навіть, педагогів. Представляли результати своїх досліджень на краєзнавчих конференціях та друкували у місцевих виданнях.

Журі було досить непросто обрати переможців. Адже у конкурсі змагалися 75 учасників з 23 навчальних закладів Полтавського району та РБДЮТ. Найбільш активними були учні Розсошенської гімназії (11 учасників), Супрунівського НВК (8 учасників), Коломацької ЗОШ (6 учнів), Божківського НВК (5 учнів). Поруч з одинадцятикласниками наполегливо боролися за перемогу два учні 7-х класів і восьмикласники. У підсумку 27 учнів стали переможцями І етапу конкурсу та будуть представляти Полтавський район на ІІ (обласному) етапі. Ще 39 учнів стали призерами конкурсу.

Дякуємо всім, хто був причетний до організації, проведення і участі у конкурсі! Бажаємо переможцям І етапу ще потужніше виступити на обласному етапі наукових змагань, який заплановано провести на початку лютого.

Підсумки районного етапу МАН 2017-2018 н.р. та зведений протокол 

ФОТОЗВІТ

 

В. В. Білокінь, методист МСЦОЗО

керівник районного НТУ «Мала академія наук»

Переглядів: 426 | Додав: pentovaprmk | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar