Відділ освіти, культури, молоді та спорту Полтавської РДА Полтавської області
Комунальна організація (установа, заклад) "Методичний сервісний центр з обслуговування 
закладів освіти, культури, молоді і спорту та позашкільної  освіти 
Полтавського району" Полтавської районної ради

  • Найактуальніша інформація для педагогів, учнів та батьків! Пропонуємо огляд найбільш значних подій, які відбуваються в освіті Полтавського району!
Головна » 2017 » Березень » 28 » ПЕРСПЕКТИВА – Суми 2017
20:00
ПЕРСПЕКТИВА – Суми 2017

Протягом 3-х днів, з 24 по 26 березня у місті Суми пройшов Міжнародний фестиваль освітніх технологій «ПЕРСПЕКТИВА – Суми 2017», для участі в якому було запрошено батьків вихованців та учнів, практичних психологів, вчителів, вихователів, керівників освітніх установ, адміністраторів, студентів, всіх орієнтованих на інноваційні технології в освіті та практичній психології, що прагнуть розвитку особистісних та професійних якостей, опанування нових прикладних технологій.

          Учасниками Фестивалю від Полтавської області стало 12 осіб, серед яких  методист РМК Марина Павленко та завідуюча Абазівським ДНЗ «Світанок» Ірина Шпигун. 

          Оргкомітетом заходу було створено творчу атмосферу, яка дозволила учасникам вільно обмінюватися досвідом науково-практичної діяльності та підвищувати професійну компетентність. Всім учасникам Фестивалю надано рівні права, можливості та умови для роботи, адже філософія «ПЕРСПЕКТИВИ» полягає в гармонізації науково-педагогічного діалогу, зміцненні здоров’я і різнобічному розвитку людської особистості.

         Кожен з учасників обирав спціалізовані тренінги та майстер-класи за фахом, за інтересами та одержав сертифікати за обраним напрямками роботи, Марина Павленко, керуючись фаховими інтересами, одержала сертифікати з «Управлінської діяльності  керівника ДНЗ» (тренер Н. Омеляненко), «Конфліктології» (тренер Г. Чепурний), «Адаптації дітей раннього віку» (тренер Т. Гурковська). На організованій виставці-продажу літератури видавництва «Мандрівець» була можливість придбати та замовити необхідну та просто цікаву літературу, таку як «Інтеграція рухів і музики у фізичному розвитку дітей», «Різновікові групи у дошкільних навчальних закладах (особливості організації навчально-виховного процесу)», «Особистість дошкільника: перспективи розвитку» та багато інших.

         Учасники зібрання, надихнувшись атмосферою Фестивалю, збагатившись знаннями, обмінюючись досвідом, заприсяглися зустрітися на Фестивалі «ПЕРСПЕКТИВА – Суми 2018».

Переглядів: 507 | Додав: pentova | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar