Відділ освіти, культури, молоді та спорту Полтавської РДА Полтавської області
Комунальна організація (установа, заклад) "Методичний сервісний центр з обслуговування 
закладів освіти, культури, молоді і спорту та позашкільної  освіти 
Полтавського району" Полтавської районної ради

  • Найактуальніша інформація для педагогів, учнів та батьків! Пропонуємо огляд найбільш значних подій, які відбуваються в освіті Полтавського району!
Головна » 2017 » Березень » 30 » Організація активного відпочинку вихованців в умовах роботи ГПД
08:33
Організація активного відпочинку вихованців в умовах роботи ГПД

23 березня 2017р. відбулося чергове засідання районного методичного об’єднання вихователів груп продовженого дня з проблеми «Організація активного відпочинку вихованців в умовах роботи ГПД».

Про організацію активного відпочинку вихованців в умовах роботи групи продовженого дня розповіла методист РМК Стасовська О.М.

Група продовженого дня є однією із форм виховання дітей і допомагає організувати найсприятливіші умови для їхнього відпочинку, навчання і виховання.

Робота в ГПД потребує високого рівня професійної підготовки педагога. Багато молодих вихователів зустрічають значні труднощі в організації діяльності ГПД, недооцінюють можливості, які надає режим продовженого дня у підвищенні ефективності навчально-виховної роботи.

Часто в ГПД життя учнів занадто регламентоване, тому недостатньо задовольняються їх потреби у руховій активності, стримується розвиток ініціативи, самостійності. Спостерігається перевантаження дітей навчальною діяльністю.

Поділилися своїми здобутками на цій педагогічній ниві вихователі Терешківської ЗОШ І-ІІІ ст. Сорокова Н.А. «Специфіка проведення екскурсій в умовах режиму ГПД» та Головачанського НВК Клочко О.М. «Відвідування спортивної години як педагогічно організованої форми активного відпочинку вихованців ГПД».

Методист РМК Стасовська О.М.

Переглядів: 541 | Додав: pentova | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar