Відділ освіти, культури, молоді та спорту Полтавської РДА Полтавської області
Комунальна організація (установа, заклад) "Методичний сервісний центр з обслуговування 
закладів освіти, культури, молоді і спорту та позашкільної  освіти 
Полтавського району" Полтавської районної ради

  • Найактуальніша інформація для педагогів, учнів та батьків! Пропонуємо огляд найбільш значних подій, які відбуваються в освіті Полтавського району!
Головна » 2017 » Травень » 3 » Обласний семінар-практикум
20:25
Обласний семінар-практикум

28 квітня на базі дошкільного навчального закладу «Пролісок»  Котелевської районної ради відбувся обласний семінар-практикум «Особливості естетичного виховання в сучасному дошкільному навчальному закладі» за ініціативи Полтавського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти ім. М.В.Остроградського. До участі у роботі семінару запрошено методиста РМК з дошкільної освіти Марину Павленко.

         Господарями запропоновано перегляд заходів з впровадженням новітніх технологій у різнопланових заходах: на заняттях, розвагах, відкритих заходах за участю батьків.

         Учасників семінару вразила матеріально-технічна база дошкільної установи, яка дозволяє крокувати освітньому процесу у ногу із часом: відповідна сучасним вимогам друкована наочність для занять та для роботи з батьками, наявність костюмів для танцювальної діяльності і проведення сюжетних ігор та театралізації, обладнання та атрибутика для занять образотворчою діяльністю, наявність дитячих музичних інструментів для повноцінного звучання дитячого оркестру та багато іншого.

         Найголовніше – діти, які вправно рахували й вирішували задачі на занятті з логіко-математитчного розвитку, майстерно танцювали і співали на музичному занятті та так само вправно орієнтувалися на мапі, шукаючи «скарби для нащадків запорізьких козаків».

         Всі матеріали, одержані на семінарі, нотатки, зроблені протягом цього змістовного заходу, ряд світлин будуть розглянуті та проаналізовані на найближчий нараді завідуючих ДНЗ району на предмет можливого  застосування подібних заходів у  дошкіллі району з метою піднесення естетичного виховання  дошкільної освіти на вищий фаховий рівень.

Методист РМК Павленко М.О.

Переглядів: 387 | Додав: pentova | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar