Відділ освіти, культури, молоді та спорту Полтавської РДА Полтавської області
Комунальна організація (установа, заклад) "Методичний сервісний центр з обслуговування 
закладів освіти, культури, молоді і спорту та позашкільної  освіти 
Полтавського району" Полтавської районної ради

  • Найактуальніша інформація для педагогів, учнів та батьків! Пропонуємо огляд найбільш значних подій, які відбуваються в освіті Полтавського району!
Головна » 2017 » Грудень » 12 » Новини навчальних закладів
19:53
Новини навчальних закладів

Абазівська ЗОШ І – ІІІ ст. взяла участь в акції «Полтавщина за мирне майбутнє дітей України», мета якої є збір посильної допомоги для дитячих закладів Донбасу та підтримка воїнів АТО. 7 грудня  у школу завітали представники команди волонтерів Благодійної організації Благодійний фонд «Полтавська громада разом». Очолював «делегацію»  Данилевський Іван Миколайович, якого, як він каже сам, від Маріуполя до Щастя називають «дідом» не скільки через вік, стільки через великий досвід. Душевні пісні подарували нам співак Соколова Дмитра  та чарівна Супрунова Людмила.

Про те, що ніхто не залишився байдужим, свідчить момент великого одкровення, коли сповнений розуміння того, що відбувається у світі, третьокласник Кириленко Ярослав раптом вийшов і прочитав вірш Володимира Сосюри «Любіть Україну», чим викликав уже справжні сльози і в дітей, і в дорослих.

Переглядів: 369 | Додав: pentovaprmk | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar