Відділ освіти, культури, молоді та спорту Полтавської РДА Полтавської області
Комунальна організація (установа, заклад) "Методичний сервісний центр з обслуговування 
закладів освіти, культури, молоді і спорту та позашкільної  освіти 
Полтавського району" Полтавської районної ради

  • Найактуальніша інформація для педагогів, учнів та батьків! Пропонуємо огляд найбільш значних подій, які відбуваються в освіті Полтавського району!
Головна » 2017 » Травень » 2 » Науково-методична рада
20:33
Науково-методична рада

28 квітня 2017 року на базі Розсошенської гімназії відбулося чергове розширене засідання науково-методичної ради. Засідання відкрила завідуюча методичним кабінетом Сідокур Світлана Іванівна, яка привітала присутніх з початком роботи й оголосила порядок денний. В ході засідання розглянуто ряд питань.

Про стан викладання та рівень навчальних досягнень учнів із зарубіжної літератури доповіла методист райметодкабінету Остапенко Людмила Юріївна. В обговоренні взяли участь учитель зарубіжної літератури Розсошенської гімназії Долженко Наталія Іванівна та учитель зарубіжної літератури Степненського НВК Олексієнко Ольга Дмитрівна

Методист райметодкабінету Пентова Анна Андріївна ознайомила присутніх з  підсумками вивчення стану викладання фізики у навчальних закладах району, проаналізувала рівень навчальних досягнень учнів з предмету, звернула увагу присутніх на питанні дотримання критеріїв оцінювання навчальних досягнень учнів. З даного питання виступила учитель фізики Супрунівського НВК Купчинська Тетяна Геннадіївна.

Про підсумки вивчення стану викладання трудового навчання у початкових класах доповіла методист райметодкабінету  Стасовська Олена Михайлівна. З даного питання виступила Гонтар Лілія Олексіївна, завідуюча Ковалівською ЗОШ І ступеня.

Методист райметодкабінету Рощак Юлія Василівна ознайомила присутніх з підсумками вивчення стану  викладання образотворчого мистецтва та інтегрованого курсу «Мистецтво» у загальноосвітніх закладах району. До обговорення даного питання долучилися Бречко Алла Іванівна, заступник директора, учитель образотворчого мистецтва  Бричківского НВК та Галагуза Наталія Юріївна, учитель образотворчого мистецтва Супрунівського НВК.

На завершення засідання науково-методичної ради завідуюча райметодкабінетом Сідокур Світлана Іванівна оголосила питання, що будуть обговорюватися на наступному засіданні та побажала подальшої плідної творчої співпраці.

У порядку денному наради заступників директорів загальноосвітніх навчальних закладів розглянуто питання організованого закінчення навчального року, проведення державної підсумкової атестації, замовлення для друку підручників для 9-го класу.

Методист РМК Марчук Н.В.

Переглядів: 448 | Додав: pentova | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar