Відділ освіти, культури, молоді та спорту Полтавської РДА Полтавської області
Комунальна організація (установа, заклад) "Методичний сервісний центр з обслуговування 
закладів освіти, культури, молоді і спорту та позашкільної  освіти 
Полтавського району" Полтавської районної ради

  • Найактуальніша інформація для педагогів, учнів та батьків! Пропонуємо огляд найбільш значних подій, які відбуваються в освіті Полтавського району!
Головна » 2017 » Травень » 24 » Нарада завідуючих (керівників) дошкільних навчальних закладів району
11:15
Нарада завідуючих (керівників) дошкільних навчальних закладів району

19 травня у малій залі районної держадміністрації відбулась нарада завідуючих (керівників) дошкільних навчальних закладів району.

На нараду були запрошені фахові методисти «Методичного сервісного центру з обслуговування освітніх закладів» Полтавського району.

Насамперед розглянуто питання «Про підготовку та хід оздоровлення дітей дошкільного віку в умовах дошкільних навчальних закладів влітку 2017 року ( наказ відділу освіти від 05.05.2017р. № 156 «Про вимоги до організації літнього оздоровчого періоду в дошкільних навчальних закладах району в 2017 році», «Рекомендації щодо організації літньої оздоровчої кампанії у дошкільних навчальних закладах району», висвітлене методистом РМК Мариною Павленко.

З питанням про роботу дошкільних закладів району під час проведення оздоровлення дітей дошкільного віку влітку 2017 року (режим, мережа, контингенти тощо) перед присутніми виступила директор МСЦОЗО Інна Важеніна.

До порядку денного травневої наради включено питання: «Про курсову перепідготовку педагогічних працівників дошкільних навчальних закладів. Про звернення громадян» (методист РМК О.Оніпко), «Про створення сайтів ДНЗ. ІТ-технології у дошкіллі» (фахівець з інформаційних технологій РМК Б.Джувага), «Про охорону праці та безпеку життєдіяльності учасників навчально-виховного процесу в дошкільних навчальних закладах району в період оздоровчої кампанії 2027 року» (інженер з охорони праці МСЦОЗО Ю. Кравченко), «Про літнє оздоровлення працівників дошкільних навчальних закладів району(оздоровчі табори, туристичні поїздки та екскурсії тощо) (голова райкому профспілки педагогічних працівників району О.Цвіркун).

У роботі наради завідуючих ДНЗ району взяв участь голова районної ради Михайло Кононенко, який ознайомив керівників дошкільних навчальних закладів з фінансовою ситуацією у районі напередодні оздоровлення дітей, а також відповів на ряд злободенних запитань керівників дошкільних навчальних закладів.

Переглядів: 503 | Додав: pentovaprmk | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar