Відділ освіти, культури, молоді та спорту Полтавської РДА Полтавської області
Комунальна організація (установа, заклад) "Методичний сервісний центр з обслуговування 
закладів освіти, культури, молоді і спорту та позашкільної  освіти 
Полтавського району" Полтавської районної ради

  • Найактуальніша інформація для педагогів, учнів та батьків! Пропонуємо огляд найбільш значних подій, які відбуваються в освіті Полтавського району!
Головна » 2020 » Березень » 5 » Нарада керівників закладів освіти, завідуючих дошкільними підрозділами НВК Полтавського району
20:42
Нарада керівників закладів освіти, завідуючих дошкільними підрозділами НВК Полтавського району

         3 березня 2020 року у малій залі районної ради відбулася нарада керівників закладів освіти, завідуючих дошкільними підрозділами НВК Полтавського району за участю сестер медичних, які обслуговують заклади дошкільної та загальної середньої освіти. Для участі в нараді були запрошені: медичний директор комунального підприємства «Полтавський районний клінічний центр первинної медичної допомоги» Полтавської районної ради Лобанова В.А., лікар-епідеміолог відділення організації епідеміологічних досліджень ДУ  «Полтавський обласний лабораторний центр МОЗ України»  Тертишний В.О., заступник головного лікаря з медичного обслуговування Полтавської центральної районної клінічної лікарні Радченко Р.В., начальник відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Полтавського районного управління Головного управління держпродспоживслужби в Полтавській області Сидоренко Т.В., завідуюча сектору сім’ї, молоді та спорту відділу освіти, культури, молоді та спорту райдержадміністрації Костенко Л.О., директор інклюзивно-ресурсного центру Павлик Н.М., завідуюча районним методичним кабінетом Комунальної організації (установа, заклад) «Методичний сервісний центр з обслуговування закладів освіти, культури, молоді і спорту та позашкільної освіти Полтавського району» Полтавської районної ради Полтавської області Білокінь В.В. та методисти.

         Головним питанням для обговорення стало захворювання на корона вірус, його профілактику та попередження, симптоми, перебіг та наслідки (ускладнення). Фахівці з медицини дали поради щодо профілактики захворювання та дій у разі виявлення таких хворих. Керівники навчальних закладів отримали інформаційні матеріали для подальшого розповсюдження  серед працівників, учнів та батьків.

         Виконання Програми соціально-економічного розвитку району в галузі освіти у 2019 році та завдання на 2020 рік – питання, що стало наступним для обговорення учасниками наради. Також мова йшла про підвищення професійного розвитку педагогічних працівників у 2020 році, організацію роботи з дітьми, що мають особливі освітні потреби, про оздоровлення та відпочинок дітей протягом 2020 року, складання ДПА у формі ЗНО випускниками 11 класу, про конкурсний вибір підручників для учнів 3 та 7 класів.

         На завершення наради керівники закладів освіти отримали сертифікати про курсову перепідготовку щодо організації освітнього процесу в умовах НУШ.

 

 

Переглядів: 539 | Додав: belknmaksim | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar