Відділ освіти, культури, молоді та спорту Полтавської РДА Полтавської області
Комунальна організація (установа, заклад) "Методичний сервісний центр з обслуговування 
закладів освіти, культури, молоді і спорту та позашкільної  освіти 
Полтавського району" Полтавської районної ради

  • Найактуальніша інформація для педагогів, учнів та батьків! Пропонуємо огляд найбільш значних подій, які відбуваються в освіті Полтавського району!
Головна » 2017 » Травень » 17 » Нарада директорів загальноосвітніх навчальних закладів району
08:06
Нарада директорів загальноосвітніх навчальних закладів району

16 квітня 2017 року відбулася нарада директорів загальноосвітніх навчальних закладів району, яку провела начальник відділу освіти Полтавської райдержадміністрації Веретільник Н.В. У нараді взяв участь голова районної ради Кононенко М.М.

У вступному слові начальник відділу освіти Веретільник Н.В. проінформувала присутніх про роботу відділу, визначила основні завдання щодо організованого завершення навчального року.

Про роботу Комунальної організації «Методичний сервісний центр з обслуговування закладів освіти Полтавського району» Полтавської районної ради доповіла директор установи Важеніна Інна Леонідівна. У доповіді окреслено основні аспекти діяльності структурних підрозділів: служби бухгалтерського обліку та звітності, господарської групи, кадрової служби, районного методичного кабінету.

Голова районної ради Кононенко М.М. зазначив, що позитивні зміни відбуваються в галузі медицини та культури району, поряд з цим потребує покращення діяльність освітньої галузі. Звернув увагу присутніх на необхідність скоординованих дій відділу освіти та Методичного сервісного центру щодо освоєння коштів, виділених за рішенням районної ради на проведення будівельно-ремонтних робіт та удосконалення матеріально-технічної бази навчальних закладів. Михайло Михайлович відповів по запитання директорів шкіл.

В ході наради розглянуті питання:

1) Про виконання заходів районної програми підтримки обдарованої молоді на 2017-2021 роки;

2) Про забезпечення організованої участі учнів 11-х класів у складанні державної підсумкової атестації у формі зовнішнього незалежного оцінювання на пунктах ЗНО м. Полтави;

3) Про хід підготовки до оздоровчого періоду 2017 року;

4) Про роботу шкільних сайтів;

5) Про впровадження програми «Електронний щоденник» у загальноосвітніх навчальних закладах району;

6) Про підсумки роботи педколективів по профілактиці суспільно-небезпечних діянь серед школярів району за І квартал 2017 року;

7) Про психолого-педагогічний супровід дітей з особливими освітніми проблемами.

По всім розглянутим питанням дані відповідні доручення.

Переглядів: 554 | Додав: pentova | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar