Відділ освіти, культури, молоді та спорту Полтавської РДА Полтавської області
Комунальна організація (установа, заклад) "Методичний сервісний центр з обслуговування 
закладів освіти, культури, молоді і спорту та позашкільної  освіти 
Полтавського району" Полтавської районної ради

  • Найактуальніша інформація для педагогів, учнів та батьків! Пропонуємо огляд найбільш значних подій, які відбуваються в освіті Полтавського району!
Головна » 2017 » Березень » 4 » Міні-EdCamp Poltava 2017 «Школа – стара, діти – нові: шляхи взаєморозуміння»
07:27
Міні-EdCamp Poltava 2017 «Школа – стара, діти – нові: шляхи взаєморозуміння»

25 лютого 2017року методист Осадча Л.М.  взяла участь у роботі регіональної (не)конференції для шкільних педагогів міні-EdCamp Poltava 2017 «Школа – стара, діти – нові: шляхи взаєморозуміння», що проходила в рамках Всеукраїнського руху EdCampUkraine на базі Полтавської спеціалізованої школи-інтернату №1 І-ІІІ ступенів Полтавської обласної ради. Захід проводився в новому дискусійному форматі, з метою відкритого обміну педагогічним досвідом, налагодження співпраці і розв’язання спільних задач за принципом: «Дай, якщо можеш – Візьми, якщо хочеш!».

Під час (не)  конференції працювало  17 експертних сесій з актуальних питань навчально-виховного процесу. Експерти з усієї України проводили тренінги, майстер-класи, круглі столи, дискусії  з різних питань:   коучинг в освіті, кейс-метод в освіті, фасилітація, медіаграмотність, змішане навчання, ненасильницька комунікація, гуманний підхід у педагогіці, професійне вигорання педагога та шляхи його уникнення, психологія взаємовідносин вчителя та учнів, нові технології в навчанні та ін.

Осадча Л. М.  взяла участь у майстер-класах «Фасилітатор  в освіті  - нові компетенції  сучасного вчителя», та «Кейс-метод в освіті. Інтегральне мислення». Крім того Осадча Л. М. була  активною учасницею під час формування учительської паралелі  та виступила на учительній сесії  з теми «Формування громадянської  компетентності учнів у процесі вивчення історії шляхом використання  сучасних освітніх технологій».

За підсумками роботи усі учасники отримали сертифікати про участь у міні-EdCamp Poltava 2017.

 Досвід набутий в  процесі роботи  на (не) конференції  буде використано для організації роботи районного методичного об’єднання вчителів суспільствознавчих дисциплін  Полтавського району.

Переглядів: 529 | Додав: pentova | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar