Відділ освіти, культури, молоді та спорту Полтавської РДА Полтавської області
Комунальна організація (установа, заклад) "Методичний сервісний центр з обслуговування 
закладів освіти, культури, молоді і спорту та позашкільної  освіти 
Полтавського району" Полтавської районної ради

  • Найактуальніша інформація для педагогів, учнів та батьків! Пропонуємо огляд найбільш значних подій, які відбуваються в освіті Полтавського району!
Головна » 2017 » Листопад » 27 » Конкурс з інформатики “Бобер-2017”
22:31
Конкурс з інформатики “Бобер-2017”

Конкурс з інформатики “Бобер-2017”

Бурхливий розвиток комп’ютерної техніки й інформаційних технологій вимагають від людини оволодіння ними. Сучасне століття називають століттям інформації. Людина повинна навчитися орієнтуватися в інформаційному потоці. І чим раніш це відбудеться, тим ефективніше буде її робота.

Діти початкової ланки із задоволенням вивчають інформатику в школі вже з 2 класу. Цікавою формою роботи є участь в інтерактивних конкурсах. Вже не один рік поспіль школярі Полтавського району беруть активну участь у Міжнародному конкурсі з інформатики та комп’ютерної вправності „Бобер”, де розв’язують завдання на розвиток логіки, уваги, творчого мислення тощо.

Десятий конкурс (http://bober.net.ua) відбувся 12-14 листопада 2017 року   за участю 367 учнів з 15 навчальних закладів району.

Найактивнішими учасниками стали учні Розсошенської гімназії (70 учасників, координатор Головань А.В.), Щербанівського НВК (50 учасників, координатор Андрієць М.М.) та Новоселівської ЗОШ І-ІІІ ст.(48 учасників, координатор Пентова А.А.).

 

Бажаємо усім учасникам даного конкурсу гарних результатів!

 

 

Методист РМК Пентова А.

Переглядів: 497 | Додав: pentovaprmk | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar