Відділ освіти, культури, молоді та спорту Полтавської РДА Полтавської області
Комунальна організація (установа, заклад) "Методичний сервісний центр з обслуговування 
закладів освіти, культури, молоді і спорту та позашкільної  освіти 
Полтавського району" Полтавської районної ради

  • Найактуальніша інформація для педагогів, учнів та батьків! Пропонуємо огляд найбільш значних подій, які відбуваються в освіті Полтавського району!
Головна » 2017 » Грудень » 20 » Книжкова вітальня
13:14
Книжкова вітальня

Книжкова вітальня відчинила свої двері для дітей та дорослих 13 грудня у Терешківському ДНЗ «Барвінок». На запрошення методиста РМК Марини Павленко Сюди завітали бібліотекарі дитячої обласної бібліотеки імені Панаса Мирного Алла Миргородська  та Світлана Шевченко, а також вихователі з закладів дошкільної освіти, що розташовані поблизу.

         Барвінчата, як справжні гостинні господарі, вітали своїх гостей невеличкою спортивно-музичною візитівкою. 

         А далі слухали володарок чарівного світу книжок пані Аллу та пані Світлану… А вони розповідали присутнім про книжки, бібліотеку, людей, які там працюють, про читачів. Та всидіти на місці маленьким слухачам було важко – їх вабили яскраві збірки казок, чудові книжки з дитячими віршами, книжки-іграшки, розмальовки, абетки для дошкільнят. Малеча ледь дочекалася можливості доторкнутися до якравого «книжкового потягу», перегорнути сторінки та роздивитися краєвиди рідної природи, представників тваринного світу, комах, впізнати казкових героїв, здивуватися безмежності Всесвіту.

         Дорослі не стояли осторонь, адже їх зацікавленість проявилася не лише у спогляданні книжок, але й наявністю літератури, яка є в арсеналі    обласної дитячої бібліотеки.

         Насамкінець діти закріпили знання про поведінку у бібліотеці та читацькій залі, повторили правила користування бібліотечними книжками і одержали запрошення на заходи щонедільної «Школи сімейної бібліотечки».

 

 

Методист РМК                                                                                 М.О.Павленко 

Переглядів: 350 | Додав: pentovaprmk | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar