Відділ освіти, культури, молоді та спорту Полтавської РДА Полтавської області
Комунальна організація (установа, заклад) "Методичний сервісний центр з обслуговування 
закладів освіти, культури, молоді і спорту та позашкільної  освіти 
Полтавського району" Полтавської районної ради

  • Найактуальніша інформація для педагогів, учнів та батьків! Пропонуємо огляд найбільш значних подій, які відбуваються в освіті Полтавського району!
Головна » 2017 » Вересень » 5 » Інструктивно-методична нарада
20:42
Інструктивно-методична нарада

30 серпня на базі Розсошенського ДНЗ «Зірочка» відбулась планова нарада завідуючих дошкільними навчальними закладами.

        З доповіддю з питань щодо організації освітньої роботи у дошкільних навчальних  закладах у 2017/2018 навчальному році перед присутніми виступила методист РМК Марина Павленко. У змістовній презентації з даного питання увагу присутніх акцентовано на пріоритетних змістовних напрямах та завданнях освітньої роботи на наступний навчальний рік. Водночас керівників дошкільних навчальних закладів ознайомлено з новими формами роботи з батьківською громадськістю, а також заходами, спрямованими на саморозвиток педагога, що сприятиме забезпеченню якості дошкільної освіти в рамках впровадження концепції Нової української школи.

         З графіками роботи методичних об'єднань завідуючих, вихователів, музичних керівників дошкільних навчальних закладів району на 2017/2018 навчальний рік учасників зібрання ознайомила керівник РМО завідуючих ДНЗ Тетяна Скрипник.

          У ході обговорення підведено підсумки оздоровлення дошкільників влітку 2017 року.

         Відповіді на актуальні питання, які сьогодні хвилюють педагога-дошкільника, знайдено у нормативному путівнику (додаток 2 до листа МОН України від 13.06.2017 №1/9-322).

         Значну увагу приділено питанню планування, оскільки у 2017/2018 навчальному році дошкільні навчальні заклади району починають працювати за оновленими базовими программами: «Українське дошкілля», «Дитина», «Світ дитинства», «Впевнений старт».

Переглядів: 433 | Додав: pentovaprmk | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar