Відділ освіти, культури, молоді та спорту Полтавської РДА Полтавської області
Комунальна організація (установа, заклад) "Методичний сервісний центр з обслуговування 
закладів освіти, культури, молоді і спорту та позашкільної  освіти 
Полтавського району" Полтавської районної ради

  • Найактуальніша інформація для педагогів, учнів та батьків! Пропонуємо огляд найбільш значних подій, які відбуваються в освіті Полтавського району!
Головна » 2017 » Березень » 15 » Hауково – методичний семінар «Біологічна освіта в сучасній українській школі»
20:54
Hауково – методичний семінар «Біологічна освіта в сучасній українській школі»

15 березня на базі Полтавського  національного педагогічного університету ім. В. Г.Короленка в Малій актовій залі відбувся науково – методичний семінар «Біологічна освіта в сучасній українській школі». На семінар були запрошені декан природничого факультету Гриньова Марина Вікторівна, Бур'ян В.І., методист хімії відділу природничо-математичних дисциплін ПОІППО , Шиян Н.І., викладач кафедри хімії, вчителі шкіл Полтавської області. Проводив семінар        директор з науково-методичної роботи Творчого об'єднання «Соняшник»       кандидат біологічних наук,заслужений вчитель України, голова Методичної комісії Міжнародної природознавчої гри «Геліантус» Шаламов Р.В.

Методичне об'єднання вчителів біології на чолі з методистом відділу освіти  Полтавської РДА Гришко В.Я. взяло  активну участь у роботі семінару.

Увазі учасників було запропоновано поняття компетентнісного підходу при вивченні біології, розглянуті запитання ЗНО , Всеукраїнської гри «Геліантус» для вчителів та учнів та детально проаналізовані .                              Шаламов Р.В. представив підручник з біології для 9 класу як підручник нового покоління ,ознайомив присутніх із його структурою, дизайнерським оформленням,науковістю, типовими запитаннями, завданнями,  новизною, підтримкою в мережі Інтернет.      

Методист РМК  Гришко В.Я.                                                                                                                                                                                                                    

Переглядів: 463 | Додав: pentova | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar