Відділ освіти, культури, молоді та спорту Полтавської РДА Полтавської області
Комунальна організація (установа, заклад) "Методичний сервісний центр з обслуговування 
закладів освіти, культури, молоді і спорту та позашкільної  освіти 
Полтавського району" Полтавської районної ради

  • Найактуальніша інформація для педагогів, учнів та батьків! Пропонуємо огляд найбільш значних подій, які відбуваються в освіті Полтавського району!
Головна » 2017 » Вересень » 25 » «Дошкільники – за чисте довкілля!»
08:50
«Дошкільники – за чисте довкілля!»

Перемога! Педагоги-дошкільники перемогли власну невпевненість у тому, що зможуть зацікавити батьків своїх вихованців у доцільності велопробігу. Сталося навпаки. Громадськість села, батьки, діти захопилися ідеєю проведення акції «Дошкільники – за чисте довкілля!» у вигляді велопробігу та запропонували здійснювати його традиційно.

          Вже сьогодні дошкільні навчальні заклади району звітують про проведення такого корисного,  оздоровлюючого, згуртовуючого та веселого заходу. Діти і дорослі пригадали, що немає екологічно безпечнішого виду транспорту, ніж велосипед і самокат. До того ж, їзда на велосипеді укріплює м’язи, зміцнює судини, регулює дихання, концентрує увагу і просто приносить емоційне задоволення!

         У Божківській «Ромашці» вихованці активно змагалися на швидкість.

          Розсошенська «Зірочка» влаштувала естафету та з цікавістю спостерігала за змаганнями між дівчатками і хлопчиками!

         Справжнє захоплення викликав велопробіг у громади Заворсклянської сільської ради. За ініціативи керівника дошкільного підрозділу «Волошка» Ольги Шляхової до спортивного заходу  долучився сільський голова Вячеслав Сологор, директор Головачанського НВК Валентина Бойко і 32 родини. Чудового настрою додала можливість повправлятися малечі на батуті, відмітити цей день малюнками у фахіця аквагриму на руці або на обличчі, а також  урочисте вручення дипломів та медалей  всім учасникам велопробігу.

         Низький уклін педагогам-дошкільникам, що змогли донести до дітей та дорослих ідеї здорового способу життя, ідеї колективності та радості спілкування!

Переглядів: 504 | Додав: pentovaprmk | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar