Відділ освіти, культури, молоді та спорту Полтавської РДА Полтавської області
Комунальна організація (установа, заклад) "Методичний сервісний центр з обслуговування 
закладів освіти, культури, молоді і спорту та позашкільної  освіти 
Полтавського району" Полтавської районної ради

  • Найактуальніша інформація для педагогів, учнів та батьків! Пропонуємо огляд найбільш значних подій, які відбуваються в освіті Полтавського району!
Головна » 2017 » Травень » 12 » Державна атестація Терешківського ДНЗ «Барвінок»
10:33
Державна атестація Терешківського ДНЗ «Барвінок»

Відповідно до частини 3 статті 21 Закону України «Про дошкільну освіту», Порядку державної атестації дошкільних, загальноосвітніх, позашкільних навчальних закладів, затвердженого наказом Міністерства освіти і науки України від 30.01.2015 р. № 67, згідно з графіком проведення атестаційної експертизи навчальних закладів відділу освіти Полтавської райдержадміністрації на 2016-2017 навчальний рік, на виконання наказу відділу освіти райдержадміністрації від 20.04.2017 року № 133 «Про проведення державної атестації Терешківського дошкільного навчального закладу «Барвінокнок», а також з метою визначення відповідності дошкільного навчального закладу державним стандартам певного освітнього рівня 10 травня розпочато державну атестацію у Терешківському ДНЗ «Барвінок».

Державну атестацію «Барвінку» розпочато у присутності членів атестаційної комісії відділу освіти, працівників Методичного сервісного центру з обслуговування закладів освіти Полтавського району, Терешківського сільського голови Наталії Туркеніч та представників батьківської громади.

Начальник відділу освіти райдержадміністрації Наталія Веретільник окреслила перед присутніми завдання, що стоять перед членами експертної комісії відповідно до Порядку державної атестації дошкільних навчальних закладів.

Про роботу навчального закладу, що має статус «Школа сприяння здоров’ю», в між атестаційний період доповіла завідувач ДНЗ Ніна Уракова. В рамках проведення державної атестації відбулася презентація навчального закладу. В ході презентації висвітлено основні напрямки та досягнення у роботі педагогічного колективу, а також наголошено, що у закладі працює кваліфікований, дружній колектив однодумців, яким створено умови для реалізації особистісного потенціалу кожного вихованця.

 

Переглядів: 461 | Додав: pentova | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar