Відділ освіти, культури, молоді та спорту Полтавської РДА Полтавської області
Комунальна організація (установа, заклад) "Методичний сервісний центр з обслуговування 
закладів освіти, культури, молоді і спорту та позашкільної  освіти 
Полтавського району" Полтавської районної ради

  • Найактуальніша інформація для педагогів, учнів та батьків! Пропонуємо огляд найбільш значних подій, які відбуваються в освіті Полтавського району!
Головна » 2017 » Березень » 15 » День Землі ...
21:11
День Землі ...

 Матінка-Земля! Вираз це ми нерідко чуємо і часто використовуємо його в нашому повсякденному житті при спілкуванні. Значення виразу і те, що ми в нього вкладаємо, просто-таки випливає із самої формулювання. Земля – наша годувальниця, наш загальний будинок, створений Богом, де є всі необхідні і унікальні умови не тільки для виживання, але і для насолоди життям у всій її красі. 
Земля віддає нам себе цілком, беззастережно дарує любов, незважаючи на наше кілька варварське до неї ставлення. Як ласкава й турботлива мати, Земля забезпечує, обдаровує і «виховує» своїх несмышленых дітей. А чим ми їй відповідаємо Питання це вже давно придбав нагальну актуальність у різних країнах світу. 
Людство, все ж, звернула увагу на свою роль і позицію в екосистемах нашої планети. Так, у березні 1971 року Генеральним секретарем ООН був проголошений свято – Всесвітній день Землі. 

Існує  два свята, які належать до вшанування нашої планети – це Всесвітній день Землі та Міжнародний день Землі.

Всесвітній День Землі в 2017 році відзначається 21 березня, в день весняного рівнодення. На цю дату припадає ще один екологічний свято – Міжнародний день лісу.

 

Джерело http://2017pik.pp.ua/svyata-2017/619-den-zeml-2017-yakogo-chisla-data.html


 

 

 

Переглядів: 586 | Додав: pentova | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar