Відділ освіти, культури, молоді та спорту Полтавської РДА Полтавської області
Комунальна організація (установа, заклад) "Методичний сервісний центр з обслуговування 
закладів освіти, культури, молоді і спорту та позашкільної  освіти 
Полтавського району" Полтавської районної ради

  • Найактуальніша інформація для педагогів, учнів та батьків! Пропонуємо огляд найбільш значних подій, які відбуваються в освіті Полтавського району!
Головна » 2017 » Березень » 3 » Про підсумки проведення Дня безпечного Інтернету
00:25
Про підсумки проведення Дня безпечного Інтернету

7 лютого 2017 року по всьому світу відзначали щорічний Міжнародний день безпечного Інтернету (Safer Internet Day), заснований Єврокомісією в 2004 році.

Україна долучилася до цього процесу лише в 2008 році. Тоді була створена Коаліція за безпеку дітей в інтернеті. Був створений сайт Onlandia (http://www.onlandia.org.ua/), на якому можна знайти ретельно розроблені "інструктажі з техніки безпеки" знаходження в Інтернеті для всіх категорій населення, завантажити спеціальну "дитячу" версію електронної пошти, вільну від вірусів і спаму.

З метою зменшення негативного впливу небажаної інформаційної продукції шляхом покращення обізнаності дітей та учнівської молоді з питань безпечного Інтернету, забезпечення відповідального використання онлайн-технологій та мобільних приладів ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти» за підтримки компанії ТОВ Майкрософт Україна провів Всеукраїнські вебінари для учнів старших класів «Як зробити Інтернет безпечним»,  для учителів та батьків «Безпечний Інтернет».

Майже всі вчителі інформатики Полтавського району провели у своїх школах інформаційні лінійки під гаслом "Створимо позитивний Інтернет разом", долучились до перегляду вебінарів, створили буклети, провели тренінги для учнів  «Шлях до безпеки в Інтернеті», опитування «А скільки часу ти проводиш в Інтернеті щодня?», батьківські збори на тему «Безпека Ваших дітей в Ваших руках» та ін.  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Методист РМК Пентова А.А.

Переглядів: 447 | Додав: pentova | Рейтинг: 3.0/2
Всього коментарів: 0
avatar