Відділ освіти, культури, молоді та спорту Полтавської РДА Полтавської області
Комунальна організація (установа, заклад) "Методичний сервісний центр з обслуговування 
закладів освіти, культури, молоді і спорту та позашкільної  освіти 
Полтавського району" Полтавської районної ради

  • Найактуальніша інформація для педагогів, учнів та батьків! Пропонуємо огляд найбільш значних подій, які відбуваються в освіті Полтавського району!
Головна » 2017 » Березень » 2 » Атестація навчального закладу
21:47
Атестація навчального закладу

Відповідно до графіку проведення атестаційної експертизи навчальних закладів відділу освіти Полтавської райдержадміністрації  на 2016-2017 навчальний рік, з метою визначення відповідності навчального закладу державним стандартам певного освітнього рівня 1 березня 2017 року в Сем'янівському навчально-виховному комплексі відбулася  презентація навчального закладу в рамках проведення державної атестації.

На презентації були присутні члени атестаційної комісії відділу освіти, Методичного сервісного центру з обслуговування закладів освіти Полтавського району, представники батьківської громади, педагоги школи та члени учнівського самоврядування.         

        Начальник відділу освіти Веретільник Наталія Володимирівна окреслила перед присутніми завдання, що стоять перед членами експертної комісії відповідно до Порядку державної атестації дошкільних, загальноосвітніх, позашкільних навчальних закладів. Зазначила, що головними завданнями атестаційної комісії є: визначення відповідності навчального закладу державним стандартам певного освітнього рівня, дотримання  вимог цих державних стандартів, забезпечення надання якісної освіти, надання організаційно- методичної допомоги.

          Про роботу навчального закладу в міжатестаційний період доповіла директор навчально-виховного комплексу Бражник Надія Іванівна та завідуюча дошкільним підрозділом Зленко Світлана Олександрівна. В ході презентації  висвітлено основні напрямки та досягнення в діяльності навчально-виховного комплексу. Директор закладу підкреслила, що у школі працює кваліфікований, дружній колектив однодумців, створені  умови для реалізації особистісного потенціалу кожного вихованця та школяра.

Переглядів: 433 | Додав: pentova | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar