Відділ освіти, культури, молоді та спорту Полтавської РДА Полтавської області
Комунальна організація (установа, заклад) "Методичний сервісний центр з обслуговування 
закладів освіти, культури, молоді і спорту та позашкільної  освіти 
Полтавського району" Полтавської районної ради

  • Найактуальніша інформація для педагогів, учнів та батьків! Пропонуємо огляд найбільш значних подій, які відбуваються в освіті Полтавського району!
Головна » 2017 » Грудень » 1 » 1 грудня – Всесвітній день боротьби зі СНІДом
15:36
1 грудня – Всесвітній день боротьби зі СНІДом

1 грудня – Всесвітній день боротьби зі СНІДом

У травні 1988 року Всесвітня організація охорони здоров’я прийняла резолюцію, в якій 1 грудня офіційно оголошено Всесвітнім днем боротьби зі СНІДом. За час, що минув, 1 грудня стало однією із визначних дат, яка щороку відзначається по всьому світу. У цей день поширюється інформація про СНІД, про те, яку загрозу існуванню людства несе глобальна епідемія «чуми ХХ-ого», а нині вже і «ХХI-ого століття».

До Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом у загальноосвітніх навчальних закладах району  проведено  цілу низку заходів, спрямованих на підвищення уваги до проблеми епідемії ВІЛ/СНІДу в Україні, а саме: тренінгові заняття «Залежності, що руйнують життя», «ВІЛ/СНІД – не боятися, а знати», «Здоров’я в світі головне, а здорових свято не мине»,       «Стоп стрес, або методи психофізичної регуляції», виставки малюнків  та плакатів «За здоровий спосіб життя», «Складові здоров’я», круглий стіл «Репродуктивне здоров’я людини. Профілактика захворювань, що передається статевим шляхом»,  брейнг – ринг «Як запобігти шкідливим звичкам».

Ольга Кішінець, методист МСЦОЗО

Переглядів: 356 | Додав: pentovaprmk | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar