Відділ освіти, культури, молоді та спорту Полтавської РДА Полтавської області
Комунальна організація (установа, заклад) "Методичний сервісний центр з обслуговування 
закладів освіти, культури, молоді і спорту та позашкільної  освіти 
Полтавського району" Полтавської районної ради

  • Найактуальніша інформація для педагогів, учнів та батьків! Пропонуємо огляд найбільш значних подій, які відбуваються в освіті Полтавського району!
Головна » 2019 » Квітень » 17 » Засідання творчих груп вчителів природничо-математичного циклу
09:53
Засідання творчих груп вчителів природничо-математичного циклу

9, 15 та 16 квітня відбулися засідання творчих груп вчителів математики, фізики та інформатики Полтавського району під керівництвом методиста Клунник І.А.. На цих засіданнях було розглянуте питання «Чому STEM-освіта так актуальна?»

Стрімка еволюція технологій веде до того, що незабаром найбільш популярними та перспективними на планеті фахівцями стануть програмісти, IT-фахівці, інженери, професіонали в галузі високих технологій і т.д. У віддаленому майбутньому з'являться професії, про які зараз навіть уявити важко, всі вони будуть пов'язані з технологією і високо технологічним виробництвом на стику з природничими науками.

Постає питання - як підготувати таких фахівців? Навчання - це не просто передача знань від учителя до учнів, це спосіб розширення свідомості і зміни реальності.

З метою підвищення зацікавленості учнів до вивчення природничо-математичних дисциплін готується до друку цикл збірників електронних інтерактивних вправ для учнів 5-11 класів з даних предметів.

Переглядів: 415 | Додав: irynaklunnyk | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar