Відділ освіти, культури, молоді та спорту Полтавської РДА Полтавської області
Комунальна організація (установа, заклад) "Методичний сервісний центр з обслуговування 
закладів освіти, культури, молоді і спорту та позашкільної  освіти 
Полтавського району" Полтавської районної ради

  • Найактуальніша інформація для педагогів, учнів та батьків! Пропонуємо огляд найбільш значних подій, які відбуваються в освіті Полтавського району!
Головна » 2018 » Грудень » 22 » Засідання науково-методичної ради районного методичного кабінету МСЦОЗО
08:42
Засідання науково-методичної ради районного методичного кабінету МСЦОЗО

21 грудня 2018 року відбулося чергове засідання науково-методичної ради методичного кабінету. Завідувач РМК Сідокур С.І. підвела підсумки проведення учнівських олімпіад, змагань, конкурсів та відзначила належну підготовку учнів і роботу педагогів.

Методист РМК Білокінь В.В. проаналізувала проведення І етапу конкурсу-захисту робіт МАН та відзначила плідну роботу учнів та їх керівників. Велику зацікавленість у присутніх викликала інформація про участь учнів у ІІ та ІІІ етапах XІX Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика, в ІІ етапі XІ Міжнародний мовно-літературний конкурс учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка, яку повідомила присутнім методист РМК Кривошея В.Г. Про  районний та обласний етап ХХІІ математичних змагань імені М. В. Остроградського доповіла методист РМК Клунник І.А. Досягненнями у спортивних змаганнях у рамках районної учнівської Спартакіади та районного етапу учнівських олімпіад із трудового навчання поділився методист РМК Голуб О.С.

Також  керівником  творчої групи практичних психологів Шевченко Л.О. було представлено увазі членів науково-методичної ради напрацювання у вигляді методичної збірки з теми «Кібербулінг у школі: способи розпізнання і захист дитини. Даний матеріал одностайно схвалено членами науково-методичної ради, адже він є досить актуальним і може стати в нагоді для практичних психологів, вчителів, батьків.

Практичний психолог Розсошенської гімназії Шевченко Л.О. презентувала науково-методичній раді власну збірку матеріалів тренінгових занять для педагогів «Шлях до себе», яка допоможе уникнути професійного вигорання та дасть можливість самоорганізуватися, тримати свій психологічний стан під контролем.  Матеріал схвалено та рекомендовано до використання вчителями, психологами закладів освіти району. Також висловлено пропозицію про проведення тренінгів, що вміщує збірка, під час чергових засідань РМО вчителів району.

 

Переглядів: 456 | Додав: irynaklunnyk | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar