Відділ освіти, культури, молоді та спорту Полтавської РДА Полтавської області
Комунальна організація (установа, заклад) "Методичний сервісний центр з обслуговування 
закладів освіти, культури, молоді і спорту та позашкільної  освіти 
Полтавського району" Полтавської районної ради

  • Найактуальніша інформація для педагогів, учнів та батьків! Пропонуємо огляд найбільш значних подій, які відбуваються в освіті Полтавського району!
Головна » 2019 » Лютий » 19 » Засідання науково-методичної ради
15:58
Засідання науково-методичної ради

18 лютого 2019 року відбулося відкрите засідання науково-методичної ради методичного кабінету КО МСЦОЗО, на якому було розглянуто питання «Про схвалення методичних розробок учителів, які атестуються на присвоєння кваліфікаційної категорії «спеціаліст вищої категорії», педагогічного звання або відповідність раніше присвоєному».

На засіданні були присутні тимчасово виконуючий обов’язки  директора КО МСЦОЗО М. М. Хурса, заступники директорів шкіл з навчально-виховної роботи, вчителі, які атестуються на присвоєння кваліфікаційної категорії «спеціаліст вищої категорії», педагогічного звання.

З вітальним словом до присутніх звернулася завідуюча районним методичним кабінетом С.І. Сідокур, яка зауважила, що всі матеріали оформлено у відповідності до методичних рекомендацій, апробовано, рецензовано, схвалено педагогічними радами навчальних закладів, про що свідчать відгуки голів атестаційних комісій першого рівня.

Увазі науково-методичної ради профільними методистами та авторами були презентовані методичні розробки. Виступаючі ознайомили присутніх з новизною, актуальністю, значимістю даних напрацювань, що спонукало членів науково-методичної ради прийняти одностайне рішення про схвалення. Збірки вчителів, які претендують на присвоєння педагогічного звання «учитель-методист» або відповідність йому, вирішено направити на розгляд науково-методичної ради ПОІППО ім. М. Остроградського.

Переглядів: 441 | Додав: irynaklunnyk | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar