Відділ освіти, культури, молоді та спорту Полтавської РДА Полтавської області
Комунальна організація (установа, заклад) "Методичний сервісний центр з обслуговування 
закладів освіти, культури, молоді і спорту та позашкільної  освіти 
Полтавського району" Полтавської районної ради

  • Найактуальніша інформація для педагогів, учнів та батьків! Пропонуємо огляд найбільш значних подій, які відбуваються в освіті Полтавського району!
Головна » 2018 » Листопад » 20 » Засідання науково-методичної ради
15:51
Засідання науково-методичної ради

20 листопада 2018 року відбулося чергове засідання науково-методичної ради, в ході роботи якої було розглянуто питання діяльності творчих груп вчителів району. Зокрема з презентацією роботи творчої групи виступила голова РМО психологів району Черевань О. І., яка розповіла про роботу над темою « Кібербулінг у школі: способи  розпізнання і  захист   дитини». Також Шарлай С. М. , керівник творчої групи вихователів дошкільних закладів, представила роботу з теми « Етнопедагогіка». До обговорення долучилися методисти РМК, які розповіли про роботу творчих груп учителів з предметів.

  Окрім цього в ході роботи Сідокур С.І., завідуюча районним методичним кабінетом, проаналізувала роботу з методичного супроводу дослідно-експериментальної роботи ЗЗСО.

На засіданні члени методичної ради  ознайомилися, обговорили та схвалили Методичні рекомендації районного методичного кабінету МСЦОЗО щодо оформлення методичних матеріалів претендентів на присвоєння ( на відповідність раніше присвоєній) кваліфікаційної категорії «спеціаліст вищої категорії».

Увазі присутніх також було  запропоновано Положення про районну колекцію цифрових освітніх ресурсів. Усі мали змогу ознайомитися з ним попередньо та внести  свої пропозиції, тому в ході засідання дане Положення схвалене .

У порядку контролю Цапенко Н. В., методист рай методкабінету, розповіла про стан фізкультурно-оздоровчої роботи у дошкільних закладах району (Протокол №4 від 16.02.2018 року).

Переглядів: 453 | Додав: irynaklunnyk | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar