Відділ освіти, культури, молоді та спорту Полтавської РДА Полтавської області
Комунальна організація (установа, заклад) "Методичний сервісний центр з обслуговування 
закладів освіти, культури, молоді і спорту та позашкільної  освіти 
Полтавського району" Полтавської районної ради

  • Найактуальніша інформація для педагогів, учнів та батьків! Пропонуємо огляд найбільш значних подій, які відбуваються в освіті Полтавського району!
Головна » 2018 » Жовтень » 26 » Використання електронних освітніх ігрових ресурсів в початковій школі як чинник реалізації Концепції нової української школи
13:27
Використання електронних освітніх ігрових ресурсів в початковій школі як чинник реалізації Концепції нової української школи

25 жовтня 2018 року на базі Ковалівської ЗОШ Іст. відбулося спільне засідання школи молодого вчителя початкових класів та школи педагогічної майстерності з проблеми «Використання електронних освітніх ігрових ресурсів в початковій школі як чинник реалізації Концепції нової української школи». Про методику використання у своїй навчально-виховній діяльності технології навчання учнів початкової школи «Розумники» з досвіду роботи  ділилась вчителів початкових класів Ковалівської ЗОШ Іст. Гонтар Ю.О.. В рамках засідання проведено  урок української мови у 4 класі «Повторення вивченого про частини мови. Іменник» з використанням ІКТ.

Методист РМК Стасовська О.М. наголосила, що при активному використанні ІКТ досягаються загальні цілі освіти, легше формуються компетенції в області комунікації: вміння збирати факти, їх зіставляти, організовувати, висловлювати свої думки на папері і усно, логічно міркувати, слухати і розуміти усну та письмову мову, відкривати щось нове, робити вибір і приймати рішення.

Переглядів: 517 | Додав: irynaklunnyk | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar