Відділ освіти, культури, молоді та спорту Полтавської РДА Полтавської області
Комунальна організація (установа, заклад) "Методичний сервісний центр з обслуговування 
закладів освіти, культури, молоді і спорту та позашкільної  освіти 
Полтавського району" Полтавської районної ради

  • Найактуальніша інформація для педагогів, учнів та батьків! Пропонуємо огляд найбільш значних подій, які відбуваються в освіті Полтавського району!
Головна » 2018 » Вересень » 13 » Використання ЕІОР у навчальному процесі
14:37
Використання ЕІОР у навчальному процесі

Найбільш характерним явищем сучасного етапу розвитку цивілізації є лавинний зріст обсягу інформації та залучення інформаційних ідей, засобів та технологій майже до кожної галузі людської діяльності. Швидкий розвиток технічних і програмних можливостей персональних комп’ютерів, розповсюдження інформаційно-комунікаційних і креативних технологій створюють реальні можливості для їх використання в системі початкової освіти з метою розвитку творчого потенціалу молодшого школяра.

Використання форм і методів ІКТ на уроках в початкових класах здійснювалося з однією метою: підвищення ефективності навчального процесу.

12 вересня 2018 р. на базі Терешківської ЗОШ І-ІІІ ст. відбулося засідання районної творчої групи вчителів початкових класів, які працюють над проблемою «Використання ЕІОР у навчальному процесі».

Учнів привертає новизна проведення мультимедійних уроків. У класі під час таких уроків створюються умови для активного спілкування, за якого учні прагнуть висловити думки, вони з бажанням виконують завдання, виявляють цікавість до матеріалу, що вивчається.

У навчанні особливе значення надається сьогодні власній діяльності дитини, її пошуку, усвідомленню і застосуванню нею нових знань. Учитель у такому разі є організатором процесу навчання, керівником самостійної діяльності учнів, який надає їм потрібну допомогу і підтримку

Переглядів: 566 | Додав: irynaklunnyk | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar