Відділ освіти, культури, молоді та спорту Полтавської РДА Полтавської області
Комунальна організація (установа, заклад) "Методичний сервісний центр з обслуговування 
закладів освіти, культури, молоді і спорту та позашкільної  освіти 
Полтавського району" Полтавської районної ради

  • Найактуальніша інформація для педагогів, учнів та батьків! Пропонуємо огляд найбільш значних подій, які відбуваються в освіті Полтавського району!
Головна » 2018 » Лютий » 21 » Вибір і замовлення підручників для учнів 5 класу закладів загальної середньої освіти Полтавського району
22:19
Вибір і замовлення підручників для учнів 5 класу закладів загальної середньої освіти Полтавського району

На виконання   листа Міністерства освіти і науки України від 06.02.2018 р.   № 1/9-79 «Щодо вибору і замовлення підручників для учнів 5 класу», листа Полтавського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти імені М.В. Остроградського  № 01-22/217  від 06.02.2018р. у закладах освіти Полтавського району районним  методичним кабінетом МСЦОЗО, було організовано роботу щодо вибору і замовлення підручників для учнів 5 класу закладів загальної середньої освіти на 2018/2019 н. р.

Методичний супровід та контроль за процесом замовлення підручників з обов’язковим дотриманням усіх інструктивно-методичних рекомендацій від   Міністерства освіти і науки України здійснювала методистка РМК Л. М. Осадча.

Відповідно до Інструктиво-методичних рекомендацій МОНусі педагогічні працівники закладів загальної середньої освіти Полтавського району  (які  будуть викладати  у 5 кл.  у 2018-2019 н. р.), до 11 лютого 2018 року ознайомилися на веб-сайті Інституту модернізації змісту освіти (далі – ІМЗО) за посиланням: https://imzo.gov.ua/vybir-pidruchnykiv-dlya-5-klasu-zakladiv-zahalnoji-serednojiosvity/,з електронними версіями оригінал-макетів  доопрацьованих відповідно до чинних навчальних програм підручників для 5 класу.

З 12 по 13 лютого 2018 року у освітніх закладах району відбулись позачергові засіданняпедагогічних рад ЗЗСО, на яких було схвалено безпосередній вибір проектів підручників здійснений учителями. Протоколи педагогічних рад  з підписами членів педагогічного колективу, які здійснили безпосередній вибір проектів підручників, результати вибору/замовлення проектів підручниківз підписом керівника (заступника керівника) за відповідною формою, оприлюднено на сайтах ЗЗСО;

Усі керівникам закладів загальної середньої освіти   до  17 лютого 2018 року  надали  результати вибору/замовлення  на папері та в електронному вигляді (excel-формат) до районного  методичного  кабінету  (Осадчій Л.М.).

20.02.2017 р.  до Полтавського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти  ім. М.В. Остроградського було направлено узагальнену форму замовлення підручників для учнів 5 класу закладів загальної середньої освіти (додаток 4 до листа МОН).

 Результати вибору ЗЗСО Полтавського району  в електронному архівованому вигляді (zip-формат) 20.02.2018р.  надіслані  до Інституту модернізації змісту освіти на електронну адресу: navchalna_kniga@ukr.net.

Узагальнені результати вибору/замовлення ЗЗСО в електронному вигляді (pdf-формат) у визначений МОН термін  оприлюднені  на сайті МСЦОЗО за посиланням

Переглядів: 477 | Додав: pentovaprmk | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar