Відділ освіти, культури, молоді та спорту Полтавської РДА Полтавської області
Комунальна організація (установа, заклад) "Методичний сервісний центр з обслуговування 
закладів освіти, культури, молоді і спорту та позашкільної  освіти 
Полтавського району" Полтавської районної ради

  • Найактуальніша інформація для педагогів, учнів та батьків! Пропонуємо огляд найбільш значних подій, які відбуваються в освіті Полтавського району!
Головна » 2018 » Лютий » 8 » Творчий звіт
22:01
Творчий звіт

30.01.2018 року відбувся творчий звіт вихователя Розсошенського ЗДО «Зірочка» Удоденко Алли Григорівни - претендента на присвоєння  педагогічного звання «вихователь-методист».

          На звіт Алли Григорівни завітала методист РМК М.Павленко, методисти та вихователі-методисти районних закладів дошкільної освіти ( ЗДО), колеги з Розсошенської «Зірочки».

         Вихователем, що у міжкурсовий період працювала над педагогічною проблемою «Формування моральних якостей дітей дошкільного віку у процесі вивчення художніх творів»,  продемонстровано комплексне заняття з мовленнєвого розвитку дітей старшого дошкільного віку з використанням творів В.Сухомлинського.

       Численні розробки занять, розваг, святкових сценаріїв,  ігровий  та  дидактичний матеріал, розроблений нею, представлено у тематичних підшивках і  теках.

         Аллою Григорівною зібрано та узагальнено матеріал з власного педагогічного досвіду у методичній збірці «Формування моральних якостей дітей дошкільного віку у процесі вивчення художніх творів».

        По завершенні заходу присутніми надано високу оцінку педагогічної майстерності  вихователя з 30–річним стажем роботи у дошкільному закладі, висловлено вдячність за можливість збагатитися досвідом практичної роботи. Також колегами одностайно висловлено згоду з ініціативами педагогічного колективу Розсошенської «Зірочки» - рекомендувати кандидатуру Удоденко А.Г. на присвоєння високого педагогічного звання – «вихователь методист».

 

 

 

Методист РМК                                                                                  М.О.Павленко

Переглядів: 357 | Додав: pentovaprmk | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar