Відділ освіти, культури, молоді та спорту Полтавської РДА Полтавської області
Комунальна організація (установа, заклад) "Методичний сервісний центр з обслуговування 
закладів освіти, культури, молоді і спорту та позашкільної  освіти 
Полтавського району" Полтавської районної ради

  • Найактуальніша інформація для педагогів, учнів та батьків! Пропонуємо огляд найбільш значних подій, які відбуваються в освіті Полтавського району!
Головна » 2018 » Лютий » 1 » Творча група учителів математики
20:44
Творча група учителів математики

Якщо ви бажаєте щоб педагогічна праця давала вчителям радість, щоб повсякденне проведення уроків не перетворювалося на нудну, одноманітну повинність, введіть кожного вчителя на щасливу стежину дослідника

В. Сухомлинський

      Саме під таким девізом працює творча група учителів математики Полтавського району. У Щербанівському навчально-виховному комплексі 10 січня 2018року зібралися найбільш творчі та креативні учителі математики зі  своїми ідеями щодо впровадження  під час викладання математики інтерактивних дидактичних вправ LearningApps.

     Під час засідання педагоги створили практично по 10-15 різноманітних та цікавих вправ, вікторин, кросвордів та ін.

Конструктор Learningapps призначений для розробки, зберігання інтерактивних завдань, за допомогою яких учні можуть перевірити і закріпити свої знання в ігровій формі, що сприяє формуванню їх пізнавального інтересу. Сервіс має можливість отримання коду для того, щоб інтерактивні завдання були розміщені на сторінках сайтів або блогів учителів і учнів. Особливістю його, є робота в оффлайновому режимі, для цього після створення вправи необхідно скористатись кнопкою Developer Source. Дана опція дає можливість завантажити вихідний код цього додатка, як ZIP файл (до вмісту не включені тільки джерела). Більшість завдань можна використовувати в режимі оффлайн після вилучення з архіву. Для запуску програми використовується файл index.html.

Такий підхід дає можливість диференціювати завдання. Цю ідею можна влучно використовувати для організації "перевернутого" навчання (зокрема, домашнє завдання за рівнями навчальних досягнень учнів), проектної діяльності тощо.

Тож творча група вчителів математики бажає колегам натхнення в роботі, творчої ініціативи та задоволення від своєї нелегкої праці!

Методист РМК Пентова А.А.

Переглядів: 429 | Додав: pentovaprmk | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar