Відділ освіти, культури, молоді та спорту Полтавської РДА Полтавської області
Комунальна організація (установа, заклад) "Методичний сервісний центр з обслуговування 
закладів освіти, культури, молоді і спорту та позашкільної  освіти 
Полтавського району" Полтавської районної ради

  • Найактуальніша інформація для педагогів, учнів та батьків! Пропонуємо огляд найбільш значних подій, які відбуваються в освіті Полтавського району!
Головна » 2018 » Квітень » 4 » Творчa групa
19:46
Творчa групa

29 березня 2018 року у Терешківському дошкільному навчальному закладі "Барвінок", що маэє статус «Школа сприяння здоров'ю», відбулось чергове засідання творчої групи  «Від малого до великого – один крок» за темою «Лише здорова природа може дати здоров'я дітям».

          Керівником творчої групи Тетяною Головань проведено заняття з екологічного виховання на тему "Лише здорова природа може дати здоров'я дітям", на якому вихованці показали рівень знань про природні явища, запропозиціонували гуманне ставлення до живих істот, донесли до присутніх ідею виваженості і безпечності поведінки на природі.

       З метою залучення дітей до дослідницької діяльності, їм запропоновано взяти участь у проведенні показових дослідів з повітрям і водою.  Як підсумок одержаних знань на закріплення складових здорового способу життя – рухлива гра.

           Вихователем-методистом Терешківського ДНЗ «Барвінок» Людмилою  Гезей для членів творчої групи запропоновано доповідь з даної теми.

         У частині обговорення заходу учасниками зібрання підкреслено необхідність та доцільність дослідницької діяльності дошкільників, а також зазначено користь  проведення заходів здоров’язбережувального спрямування, що стає у пригоді не лише дитині, але й дорослому.

         Заключним кадансом заходу став заклик дослідника і педагога В Бобрицької  про толерантну взаємодію сучасного суспільства з природою, з навколишнім середовищем, яку слід починати з дошкільного віку, «за якої дане спілкування стало б джерелом всебічного збагачення людини, яке прагне не знищувати, а удосконалювати життєві ресурси в ім'я сьогодення і майбуття».

 

Методист РМК                                                                                М.О.Павленко

Переглядів: 382 | Додав: pentovaprmk | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar