Відділ освіти, культури, молоді та спорту Полтавської РДА Полтавської області
Комунальна організація (установа, заклад) "Методичний сервісний центр з обслуговування 
закладів освіти, культури, молоді і спорту та позашкільної  освіти 
Полтавського району" Полтавської районної ради

  • Найактуальніша інформація для педагогів, учнів та батьків! Пропонуємо огляд найбільш значних подій, які відбуваються в освіті Полтавського району!
Головна » 2018 » Лютий » 8 » Творчa групa
22:02
Творчa групa

31 січня на базі Терешківського ДНЗ «Барвінок» відбулось планове засідання творчої групи з фізкультурно-оздоровчої роботи  «Від малого до великого – один крок».        

         Фрагмент практичної роботи з дітьми продемонструвала інструктор з фізичної культури Інга Гординська. По завершенні практичного етапу пані Інга детально розповіла про доцільність використання тих чи інших спеціальних вправ, спрямованих на профілактику плоскоступості на заняттях з фізичної культури. Поряд з зазначенними вправами члени творчої групи мали можливість одержати фахові рекомендації щодо проведення вправ на профілактику порушень постави.

         Методистом РМК Мариною Павленко надано перелік педагогічних та медичних інформаційних джерел, які стануть у пригоді при проведенні профілактичних заходів при плоскоступості та порушеннях постави у дошкільників.

         На запитання присутніх щодо зазначених проблем вичерпні відповіді надала медична сестра Терешківського дошкільного закладу Наталія Дуднік.

         Пріоритети нації – здорові діти, тому важко переоцінити користь подібних заходів, спрямованих на збереження здоров'я вихованців. Як результат -  матеріали та  рекомендації, розроблені у процесі роботи творчих груп, нададуть можливість  збагатити досвідом педагогів і медичних працівників районних закладів дошкільної освіти.

 

 

Методист РМК                                                                                М.О.Павленко

Переглядів: 320 | Додав: pentovaprmk | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar