Відділ освіти, культури, молоді та спорту Полтавської РДА Полтавської області
Комунальна організація (установа, заклад) "Методичний сервісний центр з обслуговування 
закладів освіти, культури, молоді і спорту та позашкільної  освіти 
Полтавського району" Полтавської районної ради

  • Найактуальніша інформація для педагогів, учнів та батьків! Пропонуємо огляд найбільш значних подій, які відбуваються в освіті Полтавського району!
Головна » 2018 » Лютий » 1 » Тренінг «Основи алгоритмізації та програмування» для учителів інформатики
20:13
Тренінг «Основи алгоритмізації та програмування» для учителів інформатики

 

Згідно з планом роботи  5 січня 2018 року на базі Щербанівського навчально-виховного комплексу методистом РМК Пентовою Анною Андріївною було організовано проведення другої частини тренінгу "Основи алгоритмізації та програмування" з метою ґрунтовної підготовки учителів до викладання інформатики у 9 класі.

Пентова А.А. разом з учителем інформатики Тахтаулівського НВК, Пономаренко Анастасією Валеріївною, провели практичне заняття щодо розв’язування задач та вправ з підручника Інформатика 9 клас (авт. Й.Я. Ривкінд).   Зосередили   увагу на середовищі програмування LAZARUS – вільному середовищі розробки програмного забезпечення  та методиці використання його для навчання школярів програмуванню. Учасники тренінгу створили проекти  з  числовими величинами в середовищі програмування Lazarus, навчились використовувати стандартні функції в числових виразах при роботі над величинами,  виконали вправи «Колірна візуалізація», «Малювання на канві», «Масштабування», «Побудова діаграм різними способами» та отримали електронні та друковані матеріали для використання у роботі.

По завершенню тренінгу кожен учасник отримав навчальний матеріал в електронному та друкованому вигляді, а також безцінну інформацію для подальшої роботи.

Дякуємо адміністрації Щербанівського НВК за надану допомогу у проведенні тренінгу та майстер-класу на базі закладу!

Методист РМК, Пентова А.А.

 

Переглядів: 467 | Додав: pentovaprmk | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar