Відділ освіти, культури, молоді та спорту Полтавської РДА Полтавської області
Комунальна організація (установа, заклад) "Методичний сервісний центр з обслуговування 
закладів освіти, культури, молоді і спорту та позашкільної  освіти 
Полтавського району" Полтавської районної ради

  • Найактуальніша інформація для педагогів, учнів та батьків! Пропонуємо огляд найбільш значних подій, які відбуваються в освіті Полтавського району!
Головна » 2019 » Квітень » 18 » Створення системи роботи з дітьми з особливими освітніми потребами
10:27
Створення системи роботи з дітьми з особливими освітніми потребами

Проблемою сьогодення в освітній галузі є питання навчання учасників навчального процесу щодо взаємодії з дітьми з особливими освітніми потребами. Важливого значення така співпраця набуває в контексті навчання, адже необхідні знання для того, щоб підібрати правильні форми та методи навчання.

18 квітня 2019 року районним методичним кабінетом проведено семінар заступників директорів з навчально-виховної роботи ЗЗСО з теми  «Форми та методи роботи з дітьми з особливими освітніми потребами у закладі освіти».

Захід розпочала завідувачка РМК Сідокур С.І. з теми «Створення системи роботи з дітьми з особливими освітніми потребами». Вона наголосила, що лише тісна співпраця учасників навчального процесу, робота з фахівцями в системі дасть очікувані результати.

Участь у семінарі взяла Русіна К.В., методист ресурсного центру підтримки інклюзивної освіти. Вона виступила з темою «Адаптація та модифікація навчальних програм у роботі з дітьми з особливими освітніми потребами» та відповіла на питання заступників директорів.

Про роботу з батьками дітей з особливими освітніми потребами розповіла Банько Т.В., практичний психолог Новоселівської ЗОШ. Учасники семінару працювали в групах та виконували навчальні прави щодо особливостей взаємодії з батьками.

Переглядів: 477 | Додав: irynaklunnyk | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar