Відділ освіти, культури, молоді та спорту Полтавської РДА Полтавської області
Комунальна організація (установа, заклад) "Методичний сервісний центр з обслуговування 
закладів освіти, культури, молоді і спорту та позашкільної  освіти 
Полтавського району" Полтавської районної ради

  • Найактуальніша інформація для педагогів, учнів та батьків! Пропонуємо огляд найбільш значних подій, які відбуваються в освіті Полтавського району!
Головна » 2019 » Вересень » 3 » Серпнева конференція освітян Полтавського району
18:49
Серпнева конференція освітян Полтавського району

    Для освітян Полтавського району вже традиційно початок нового навчального року знаменується серпневою педагогічною конференцією, яка у нинішньому році відбулася 30 серпня у вигляді панельної дискусії, що забезпечило можливість кожному висловити свою думку, поділитися досягненнями, обговорити наболіле.

     Серпнева конференція – це підведення підсумків за минулий навчальний рік, визначення перспективних планів роботи педагогів на наступний рік, цікаві зустрічі, обмін думками враженнями.

     У роботі конференції взяли участь голова Полтавської районної ради Кононенко М. М., заступник голови полтавської районної державної адміністрації Губічев О. В., начальник управління Державної служби якості освіти України в Полтавській області Кращенко Ю. П., директори навчальних закладів, вчителі, представники громадськості, засобів масової інформації.

    Начальник відділу освіти Веретільник Н. В. у своїй доповіді говорила про стан освітянської галузі Полтавського району, про готовність закладів освіти до нового навчального року працювати в умовах Нової української школи.

     Керівники району привітали освітянську громаду з початком навчального року, подякували за плідну працю, за підготовку до нового навчального року, проінформували присутніх про вирішення проблем галузі освіти району, створення необхідних умов для навчання учнів.

     Досягнення педагогів були відзначені грамотами відділу освіти, Полтавської районної ради.

     З особливим зацікавленням учасники конференції слухали виступ начальника управління Державної служби якості освіти України в Полтавській області Кращенка Ю. П., який розповів про роботу новоствореної структури, перспективи співпраці з навчальними закладами та проведення їх аудиту.

 

Методист Кривошея В.Г.

Переглядів: 369 | Додав: belknmaksim | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar