Відділ освіти, культури, молоді та спорту Полтавської РДА Полтавської області
Комунальна організація (установа, заклад) "Методичний сервісний центр з обслуговування 
закладів освіти, культури, молоді і спорту та позашкільної  освіти 
Полтавського району" Полтавської районної ради

  • Найактуальніша інформація для педагогів, учнів та батьків! Пропонуємо огляд найбільш значних подій, які відбуваються в освіті Полтавського району!
Головна » 2018 » Березень » 31 » Семінар
10:31
Семінар

29 березня 2018 року у рамках декади методичної роботи «Інноваційні методики та технології навчання» проведено семінар для заступників з навчально-виховної роботи закладів освіти Полтавського району з теми «Медіаосвіта як складова демократизації освіти та розвиток громадянської компетентності».

Сідокур Світлана Іванівна, завідувач районного методичного кабінету МСЦОЗО, виступила з темою «Медіаосвіта як засіб розвитку критичного мислення» та повідомила про участь закладів району у дослідно-експериментальній роботі регіонального рівня «Стандартизація наскрізної соціально-психологічної моделі масового впровадження медіаосвіти у вітчизняну педагогічну практику».

Воркшоп "Формування читацьких компетентностей учнів" з учасниками семінару провела Тома Лариса Анатоліївна, заступник директора з навчально-виховної роботи Супрунівського НВК.

Тренінгове заняття «Особливості роботи з дитиною-дислектиком в умовах шкільного простору» провела Черевань Ольга Іванівна, практичний психолог Абазівської ЗОШ І-ІІІ ступенів.

Практикум «Використання кольорів в управлінській діяльності" з досвіду роботи запропонувала адміністраторам Старокожко Оксана Іванівна, заступник директора з навчально-виховної роботи Горянської ЗОШ І-ІІІ ступенів.

 

Завідувач райметодкабінету Сідокур С.І.

Переглядів: 479 | Додав: pentovaprmk | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar