Відділ освіти, культури, молоді та спорту Полтавської РДА Полтавської області
Комунальна організація (установа, заклад) "Методичний сервісний центр з обслуговування 
закладів освіти, культури, молоді і спорту та позашкільної  освіти 
Полтавського району" Полтавської районної ради

  • Найактуальніша інформація для педагогів, учнів та батьків! Пропонуємо огляд найбільш значних подій, які відбуваються в освіті Полтавського району!
Головна » 2018 » Квітень » 4 » РМО вихователів закладів дошкільної освіти
19:57
РМО вихователів закладів дошкільної освіти

У відповідності до плану роботи РМК  28 березня 2018 року відбулось засідання РМО вихователів закладів дошкільної освіти з формування критичного мислення у дітей «Не навчаємо, а спонукаємо до навчання» на базі дошкільного підрозділу «Ягідка» Супрунівського НВК.

         Згідно із запланованими моментами заходу перед учасниками зібрання виступила методист РМК Марина Павленко, націливши присутніх на об'єкт опрацювання.

         Заняття з критичного мислення «Розум природу збереже» з дітьми старшого дошкільного віку (вихователі Інна Ярещенко та Наталія Терещенко) стало яскравим прикладом використання у практичній діяльності  паличок Дж. Кюізенера, квадрату В.Воскобовича та танграмів.

          Практичний психолог Супрунівського НВК Людмила Глушко «занурила» членів зібрання у проблему формування критичного мислення у  дошкільників через фахову презентацію та активний діалог.

         Ділову гру з присутніми майстерно проведено вихователем-методистом Д/П Супрунівського НВК Світланою Шарлай.

         Заключною частиною звходу стало весняне дитяче дефіле в одязі, виготовленому руками педагогів ЗДО району, з підручної сировини: картону. залишків паперу, поліетилену, фольги тощо. Казкове вбрання, що вмістило иайстерність, креатив і яскравий прояв фантазії,  виважено представляли мініатюрні моделі – вихованці дошкільного підрозділу «Ягідка».

        Нескінченні аплодисменти слугували оцінкою роботи дизайн-аматорів, креатив-модельєрів, швачок та майбутніх зірок подіумів. Змістовне представлення кожного виходу акцентувало увагу присутніх на матеріали, з якого виготовлено вбрання, надавало можливість авторам яскравих костюмів почуватися гордо за свою талановиту роботу – майже з нічого створити шедевр!

         Велика вдячність всим, хто долучився до роботи чудової творчої майстерні! Hendmade виробам в українському дошкіллі – зелене світло!!!

 

Методист РМК                                                                                 М.О.Павленко

Переглядів: 384 | Додав: pentovaprmk | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
avatar
1 shpigunirina • 11:00, 16.04.2018
Дякую за креативність методисту РМК Павленко М.О.! Це завдяки її ентузіазму, фантазії, творчому горінню всі заходи, що стосуються роботи "дошкільників" проходять змістовно, цікаво, не традиційно!
avatar