Відділ освіти, культури, молоді та спорту Полтавської РДА Полтавської області
Комунальна організація (установа, заклад) "Методичний сервісний центр з обслуговування 
закладів освіти, культури, молоді і спорту та позашкільної  освіти 
Полтавського району" Полтавської районної ради

  • Найактуальніша інформація для педагогів, учнів та батьків! Пропонуємо огляд найбільш значних подій, які відбуваються в освіті Полтавського району!
Головна » 2018 » Лютий » 1 » РМО учителів фізики
20:47
РМО учителів фізики

 

Згідно з планом роботи  12 січня 2018 року на базі Новоселівської загальноосвітньої школи  І-ІІІ ст. відбулося чергове засідання районного методичного об’єднання учителів фізики з теми «Особливості формування компетентностей учнів на уроках фізики через пізнавальну діяльність на основі Web 2.0 технологій».

 У ході засідання методистом РМК, Пентовою А.А, були розглянуті питання: поняття інформаційної технології Веб 2.0, компетентнісний підхід при викладанні фізики та астрономії, шляхи створення інтерактивних вправ, аналіз проведення районного етапу учнівських олімпіад та конкурсу «Учитель року-2018»,  організація та проведення Всеукраїнського учнівського фізичного конкурсу "Левеня".

Під час практичної частини учителі зареєструвались на сайті українського проекту «Якість освіти» http://yakistosviti.com.ua  з метою реєстрації на зимову сесію «Web-STEM-школи — 2018»,  створили тестові завдання за допомогою Google Форм та інтерактивні вправи з використанням Інтернет-сервісу мультимедійних дидактичних вправ LearningApps.

 

Методист РМК Пентова А.А.

Переглядів: 450 | Додав: pentovaprmk | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar